Симона Загорова на море с гаджето

https://hotarena.net/az-jenata/simona-zagorova-na-more-s-gadjeto HotArena.net
Симона Загорова на море с гаджето

Симона Загорова откри летния сезон, видя HotArena.

След като паднаха почти всички мерки, щерката на Глория забегна на морето. Певицата е на почивка в Слънчев бряг заедно с гаджето си Даниел. Момчето, което плени сърцето на младата изпълнителка, работи като полицай. Двамата си правят романтични разходки на плажа, хванати за ръка. А след това сядат в някое ресторантче,  където пият вино и се обясняват в любов един на друг, пише „България Днес”.

4 Коментара

...

преди 3 години

Хубаво момиче,но не спря да да копира маниерите и суратите на майка си.Ей затова ще си остане дъщеря на Глория...

Коментирай

1

преди 3 години

ще я наебе няколко пъти, ще и понамачка гърдите и после ще я остави като предния, уж много обич много нещо и изведнъж айде чао

Коментирай

Adi

преди 3 години

Хубаво момиче е ...... но защо толкова се старе да прилича на майка си?!! Няма ли своя индивидуалност защо е станала копие на майка си.... жалко има талант, красива е , но това че копира майка си във всичко та дори в позирането за снимки е супер зле.

Коментирай

ми,

преди 3 години

Това и е грешката...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.