Симона Загорова залюби двойник на Никос Вертис

14 Август 2023, 07:00


Симона Загорова блести до млад мъж, който е копие на гръцката звезда Никос Вертис. Дъщерята на Глория се показа с мъж за първи път от 2 години. Тогава тя се раздели с бащата на своята дъщеря Галина. Кой е младият човек до нея, засега не е ясно. Вижда се обаче, че той вече е бил представен на детето и на баба й Стефка.

 

Снимките на Симона с непознатия млад мъж са правени на остров Света Анастасия. Това е обявила самата певица, когато ги е публикувала на страницата си в Инстаграм. „Един щастлив летен ден!” – с тези думи изпълнителката е коментирала кадрите. От тях става ясно, че не е била сама с младия си кавалер. С тях е бил още един младеж, бабата на певицата и малката Галина. Момиченцето през февруари стана на 2 години. В момента то е във възрастта, в която децата са най-капризни и трудни за овладяване. Но нищо такова не били по снимките, напротив – всички изглеждат усмихнати и доволни от живота.

Още преди месеци се заговори, че Симона, която през септември трябва да навърши 27 години, крие връзка с колега китарист. За да се среща с него, тя била поверила грижите за детето си на своята баба. Майка й Глория също нямала нищо против да се занимава с внучка си, но била прекалено заета, за да може да се разчита на нея по всяко време. Дали младежът, с когото Заговора е била на острова, е същият, с когото слуховете я спрягаха, засега не е ясно. Най-вероятно певицата ще разбулва тайната малко по малко, за да поддържа интереса на феновете възможно най-дълго време.

Дъщерята на Глория се раздели преди 2 години с бащата на детето си Даниел Милушев. Така и не стана ясна какво е причинило нещастния завършек на тяхната любовна история. Говори се, че Дани бил прекалено мързелив, липсвал му дори и намек за амбициозност, вместо да се държи като глава на семейство, той предпочитал да живее на разноските на своята тъща. Глория не го харесвала, но го търпяла заради дъщеря си и внучка си. Той обаче редовно прекрачвал границите, в които трябва да се движи примерният заврян зет, мъкнейки в дома й дори своите роднини, уж за малко. Стигнало се дотам, че примата на родния фолк да се чувства като гостенка в собствената си къща. Симона се опитвала да дава насоки в живота на Дани, подтиквайки го да е по-инициативен. Но вместо да приема съветите й, той започнал да се отегчава от нея. Накрая настъпил логичният завършек на тази агония – раздялата на двамата млади родители.

„С Даниел приключихме нашите любовни отношения“ – това е едно от малкото неща, които Симона си е позволила да коментира във връзка с тази раздяла. Тя уточнява, че двамата винаги ще бъдат свързани, благодарение на дъщеря си, но Даниел като че ли не мисли така. Говори се, че много скоро след като Заговора му е показала вратата, около него са се завъртели други дами. Дали си е  позволил сериозни отношения с някоя от тях, не е ясно. Симона обаче явно най-накрая го е прежалила и е започнала да дава шанс на други млади мъже да заемат място в живота й. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Албейро до Гуца
преди месец
0
Само дето е два метра и половина висока...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гуца от Сунгурларе
преди месец
0
Тая е още по- досадна и от майка и, която обиколи всички легла в София. А тоя мяза за Вертис, ама от Aliexperss
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди месец
0
А той завалията залюбил двойничка на Глория.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени