Синът на Ахмед Доган пръсна 10 бона за рождения ден на щерка си! Изненадаха Ноел с 5-етажна торта (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/sinat-na-ahmed-dogan-prasna-10-bona-za-rojdeniia-den-na-shterka-si-iznenadaha-noel-s-5-etajna-torta HotArena.net
Синът на Ахмед Доган пръсна 10 бона за рождения ден на щерка си! Изненадаха Ноел с 5-етажна торта (СНИМКИ)

Синът на почетния председател на ДПС Ахмед Доган - Демир, е броил поне 10 000 лева за партито по повод първия рожден ден на дъщеричката му Ноел. Малкото момиченце, което е плод на любовта на бизнесмена и милионерската наследница Памела Жейнова, е духнало свещичките на пететажна торта, изработена от няколко топ майстори сладкари, в духа на популярната анимация „Червената шапчица\" видя „Галерия“.

 

Тържеството се е провело в бутикова зала на известен столичен хотел. Освен огромната цифра 1 и изписаното име на детето, акценти в декора били специално изработените горски къщурки, зелена поляна, миниатюрни горски пътеки, червени рози и разбира се, богатият животински свят, с който героинята в детския филм се сблъсква.

 

Според запознати само поднесеният сладкиш струва над 500 лв. Първите два етажа наподобявали дънери, третият и четвъртият - книжки, а петият - огромен обръч, отново с името на малката рожденичка.

 

От снимките става ясно, че върхът е бил украсен със захарни фигури на Червената шапчица, гъби и трева. Сладките също били няколко вида животинчета и буквички, които успешно привлекли вниманието на гостите. Без да изневеряват на стила си, Демир и Памела посрещнали гостите с подготвена визия тоалети в нюанси на бяло и червено , отново в тематиката на партито.

 

Припомняме, че съвсем наскоро семейството се завърна от почивка в Занзибар. Интересен детайл е, че зад граница за първи път пътуваха всички заедно - и родители, и деца. По-рано само двамата си подариха романтично пътуване до Доминикана.

 

6 Коментара

Pipita

преди 1 година

Ние му платихме партито! Като баща му е най-големия крадец в държавата!

Коментирай

007

преди 1 година

Отврат, безделника харчи парите на баща му, откраднати от народа

Коментирай

да

преди 1 година

Абсолютно точно.

Коментирай

Хммм

преди 1 година

Добре бе, хора. В коментарите чета, че тия олигофрени харчат парите на българите, окрали държавата, което си е напълно вярно, ама питам се защо само по коментари е това? За да краде някой, трябва първо някой друг да му е дал власт да го прави и да продължава. Защо като закопчаят Бойко и има хора стачкуващи против това, защо? Нали не искате да ви крадат, защо само на коментари сме силни, знаем си кой какво пррави, но си го преглъщаме и траем.

Коментирай

джейк

преди 1 година

от какво си почиват тия утайки с окрадените от българите пари?

Коментирай

бочо крампата

преди 1 година

Цигани

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.