Синът на Боян Радев: Баща ми не е в хоспис!

15 Януари 2023, 09:43


„И през ум не ни минава да дадем татко в старчески дом, за него се полагат адекватни грижи вкъщи”, категоричен е Боян-младши

 

Синът на Боян Радев категорично отрича баща му да е настанен в хоспис, каквато информация циркулира из пресата в последно време. Наследникът се кълне, че двукратният олимпийски шампион си живее вкъщи, където за него се полагат адекватни грижи. От лятото досега легендарният борец и колекционер на картини бил напълнял 10 кг и се чувствал добре. 

 

„Как е възможно да се тиражират подобни „новини” – че, видите ли, татко бил в старчески дом?! Нито за миг в семейството не ни е минавала през ум такава алтернатива. Баща ми страда от диабет и затова преди година се наложи да му отрежат няколко пръста от единия крак във Военно-медицинска болница. От тогава денонощно бди човек над него, а всеки ден идва и рехабилитатор. Когато лекуващият доктор пък прецени, че се налагат по-специални процедури, лично карам баща ми там, където могат да му бъдат направени. После пак аз си го връщам”, сподели Боян-младши пред репортер на „Уикенд”. 

Ветеранът от Мошино закъса със здравето след загубата на любимата си съпруга, която почина в началото на пандемията - през 2020-а. Житейската му партньорка Мария – негова най-голяма опора в продължение на близо половин век, издъхна в „Пирогов”, след като тромб запуши кръвоносната й система.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени