Синът на Деси Слава мачка бомбите на Сузанита (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/sinat-na-desi-slava-machka-bombite-na-suzanita HotArena.net
Синът на Деси Слава мачка бомбите на Сузанита (Фото)

Синът на Деси Слава – Майки и Сузанита са неразделни, видя HotArena. Двамата ходят в едно училище и изглежда, че между тях има нещо повече от приятелство.

Майки и щерката на Орхан Мурад пристигат заедно в школото, въпреки че са различни класове. И двамата учат п0о индивидуален план и сега се мъчат да си вземат изпитите. Майки без притеснение пуска ръце на Сузанита. Уж прегръщайки я големият син на Деси Слава опипва сочния бюста на изпълнителката на „Луцифер и Буда“.

Сузанита и Майки се познават от години, а родителите им са близки приятели. Младата певица  си пада здраво по Майк. Тя била обсебена от големия син на Деси. Тогава Майки я отразява, тъй като е доста по-малка от него, но сега нещата стоят по друг начин, пише „България Днес“. Майки има афинитет към красавиците. Бяха му преписани връзки с горещата брюнетка Соня Цветанова и Лейди България – Александра Колева.

6 Коментара

devil

преди 4 години

толкова са противни и двамата, че когато и да ги размажеш от бой все им е късно

Коментирай

Мария

преди 4 години

МНОГО СИ ПОДХОЖДАТ-ДВАМА МАНГАЛА.

Коментирай

Яна

преди 4 години

Големи звезди, направо ще припадна!!! Ядат от парите на богатите си родители. А и на индивидуална форма на обучение- че и прости, училище не могат да завършат нормално. Две умни глави за какво ли си говорят...ха ха ха

Коментирай

о

преди 4 години

Точно обратното - мисля, че родителите в случая ядат от парите на Сузанита и даже май някъде го бяха казали, ако не се лъжа в На Кафе.

Коментирай

kapa

преди 4 години

Izplezen e oste po gnusen.

Коментирай

кати

преди 4 години

Абсолютен лигльо и мамино синче.Изглежда кофти така изплезен.Представям си ги двамата с другата лигла и позьорка,пълна потрес.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.