Синът на Гери Малкоданска навърши 5

06 Август 2023, 10:04


Гери Малкоданска има повод да празнува. Синът ѝ Лео навърши 5 години на 31 юли. Семейството на синпоптичката е организирало парти за детето край морския бряг. Къдрокосата хубавица, която е обвързана с интериорния дизайнер Алекс Ковачев, се радва и на дъщеря, носеща името Белла. Момиченцето се роди в началото на миналата година.

 

Покрай рождения ден на момчето тя винаги се разчувства, защото си спомня за трудностите, които са съпътствали появата му на бял свят. Проблемите започнали още по време на бременността, по-точно в петия месец. „Тогава вече се знаеше, че ще има преждевременно раждане. Кога точно щеше се случи обаче, никой не можеше да каже. Не се знаеше какви можеше да са последствията. Не знаеше дали ще вижда, дали ще те чува, дали ще се развива нормално и дали ще има увреждания. Страшно е най-щастливото нещо в живота ти – раждането, да е съпътствано от най-големия ти ужас!", споделяла е звездата на Нова тв за перипетиите, през които е преминала. За щастие, тя имала пълната подкрепата на мъжа си Алекс Ковачев и заедно се справили с това изпитание..

„Бях много притеснен за бебето и за Гери. Тя беше 40 дни в болница, не й даваха да мърда. До банята ходеше с инвалидна количка. Беше труден период от живота ни. Събраха се много неприятности наведнъж и продължиха доста дълго време. Ние научихме много неща – открих още причини, заради които да ѝ се възхищавам. Тя прояви невероятна сила и смелост в моменти, в които не се знаеше какво ще стане!", казвал е интериорният дизайнер по адрес на половинката си.

Когато малкият Лео се появил на бял свят, родителите му не смеели да се зарадват, защото не знаели дали ще оцелее и дали ще има дългосрочни последствия върху здравето му. Бебето тежало едва 1, 200 кг и прекарало в кувьоз близо 2 месеца. Гери и Алекс имали право да го виждат по половин час на ден, но той бил крайно недостатъчен. За късмет, детето вече е на 5 години и се развива нормално.


Доколкото е известно, втората бременност на Малкоданска с дъщеря ѝ Белла е протекла без усложнения. Ковачев има и още една щерка в тийнейджърска възраст от бившата си съпруга Таня, но избягва да говори за нея. В светските среди се шушука, че той се разделил с бившата си заради чувствата си към синоптичката, а изоставената жена понесла много тежко разлъката.


Алекс и Гери са заедно от 7 години. „В социалните мрежи ли си писахме, в ресторант ли се видяхме, не помня... Човек на години съм!”, шегува се дизайнерът, когато става въпрос за първата му среща с дългокраката красавица. Нещата между тях се случили спонтанно и по думите му било любов от пръв поглед. „Не гледам много телевизия. Знаех за нея само, че е млада, красива и умна. Тя е съвършена съвкупност от много неща. Спечели ме с всичко. Наистина е уникален човек. Не знам да има недостатъци. Нямам забележки към нея. Смятам, че тя е много рядък тип човек”, коментирал е Ковачев. Той не спира да хвали жена си и по думите му си личи, че все още е доста хлътнал по нея.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени