Синът на Йордан Динев стана ММА боец

26 Юли 2023, 15:00


Митко се окичи с медал от международен турнир

Средният син на олигарха Йордан Динев - Митко, стана ММА боец и дори наскоро се окичи с медал от международен турнир в „Амфитеатър Арена“ край луксозното пристанище „Марина Диневи“ в Свети Влас. Курортът всяко лято приема една от най-популярната у нас и на Балканите бойна организация. Момчето отдавна се занимава със спорт, иначе е завършило елитен пансион в Австрия. Майка му Зорница Петкова подкрепя сина си, но иска той да се реализира в друга област и да зареже бойните занимания.

„Много трудна победа! Но моето момче е шампион! Митко, моля те това да е краят, ти имаш друг път, момчето ми“, написа развълнуваната майка след турнира. Зорница има още две момчета от Йордан Динев - Иван и Георги. Тя е разделена с милионера от 15 години, но заедно полагат грижи за трите си момчета. Тя се влюбва в бившия си мъж още на 18 и на следващата година ражда първото им дете Иван, малко след като завършва Руската гимназия в Бургас. "В сърцето ми завинаги той ще си остане мъжът, когото най-силно съм обичала, този с когото съм искала да остарея. Мъжът, на когото исках да сбъдна мечтата - от една жена да има 5 деца. Но той има трима сина. И след като Господ ни даде да се докоснем до това щастие - ние трябва силно да им показваме какво е майчина подкрепа и бащино рамо. Да им бъдем приятели, да им прощаваме и да им предадем знанията и мъдростта си. Казват, че преди душата да слезе на земята, за да отработи уроците си и да си спомни защо сме тук на земята, душата сама избирала народността и родителите си. За мен, предполагам и за Йордан Динев, най-голямото богатство са момчетата ни - три за щастие“, споделя Зорница, която се занимава, с психология.

Има и свой вълшебен дом на здравето в Несебър, където се продават ароматни свещи, ръчно изработени бижута и рисувани мандали. Там всяка неделя се провеждат и различни духовни беседи. Преди Зорница изработваше ръчно плетени меки одеяла, които и сега прави по поръчка, когато има време. Още докато беше с олигарха Йордан Динев, тя блестеше по светските събития с маркови рокли, декорирани с нейни модели украса от камъни. Но най-голямата й страст е психологията, която й помага първо да опознае себе си, а след това да помага на другите. Тя вече е квалифициран специалист, а домът й е пълен с книги по парапсихология.

Специалността й помага и да се справи с многобройните изпитания по пътя си. Баща й я изоставя, когато е на година. Впоследствие сестра й се разболява и сега е инвалид с тежката диагноза атрофия на мозъка, за която се грижи майка й. Зорница също помага, защото вярва, че изпитанията ни се дават да ни направят по-силни, пише Галерия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lollypop
преди 2 месеца
-18
Е какъв да стане сина на тоя чалгар-академик ли?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени