Синът на Жоро Шопа ще върти ресторант! Младият Лоренцо отваря тузарско заведение в столицата

3373
23 Октомври 2018, 12:00


Ресторантьорският бизнес атакува синът на Георги Семерджиев – Жоро Шопа, узна HotArena.

 

Младият Лоренцо се готви да отвори тузарско заведение на апетитно място в столицата, писа „България Днес“.

 

Едва 23-годишният Семерджиев се е нагърбил сам със сериозното начинание и лично ръководи трескавия ремонт, който кипи в момента в заведението. Ресторантът ще отвори врати на мястото на бивш суши-бар точно срещу басейна „Спартак“.

 

Младият бизнесмен ще се бръкне дълбоко в джоба, защото настоява да получи луксозен и модерен интериор, без да прави компромиси и с оборудването в кухнята, разкриват запознати.

 

Синът на Жоро Шопа все още търси персонал. Лоренцо опитва да вербува служители на заведението си чрез личния си профил във Фейсбук. В социалните мрежи той пусна новината за новия ресторант, както и че търси главен готвач, сервитьор и барман. Стартовата заплата за служителите ще е между 900 и 1500 лева, става ясно от сайт за безплатни обяви за работа в новото заведение.

 

Фирмата, която стои зад мащабния проект, е „Рагаци БГ“ ЕооД. Лоренцо става едноличен собственик на дружеството в началото на октомври, когато е заличен неговият съдружник Амир Саид Хадеи. Той е с 3 години по-голям от Лоренцо и е син на председателя на Иранско-българска бизнес асоциация Саид Хадеи.

 

През 2016 младият Семерджиев бе съдружник в основаната тогава фирма „Фешън рентал“. Той бе с 50%, а другата половина бе сина на хотелиерите Маринела и Ветко Арабаджиев. Малко след създаването си дружеството отваря свръхлуксозен нощен клуб в притежавания от Ветко Арабаджиев хотел „Маринела“, става ясно от публикувани обяви за набиране на персонал. Клубът бързо се превръща в едно от най-хитовите заведения, а година по-късно преминава в ръцете на Маринела Арабаджиева.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
СЕВЕРИНА
преди 6 месеца
0
ЗА ТОЯ ШОПА НЯМА ЛИ ГДБОП И НАП? ВСИЧКИ ЗНАЕМ НА КОЙ Е ТАШАК !! И КОЛКО ДДС Е ИЗТОЧИЛ И НЕ САМО!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени