Синът на Ламбо урежда наследството на баба си

02 Май 2023, 07:06


Владимир Данаилов се връща в България за помена на Лиляна Кривошиева

 

"Очаквам сина си Владимир Данаилов да долети от САЩ, за да уредим заедно наследството на майка ми с моята сестра", това каза актрисата Ирен Кривошиева. Кинозвездата погреба родителката си - Лили Кривошиева, на 4 април.

"Лекарите от ИСУЛ три пъти я връщаха към живота, въпреки усилията им обаче мама почина. Наложи се да изчакам сестра ми да се върне от Америка и затова погребението беше по-късно. Но не е само това, Влади винаги е обожавал баба си, тя много му е дала като човек и много се обичаха", казва Ирен.

 

 

40-дневният помен на баба Лили ще е на 6 май, като актрисата вече се е подготвила за това. "Майка ми много се измъчи. Не знам дали за нея това беше спасение, но ми беше много трудно да я гледам напоследък, защото все пак работя и й трябваше човек, който постоянно да е с нея", споделя Кривошиева. Актрисата се радва, че именно Влади ще е до нея, когато решава семейните въпроси. Със сестра си ще трябва да се споразумеят за апартамент в идеалния център на София, два магазина, земи и гори.

 

 

Майката на Ирен Кривошиева – Лиляна, е адвокат, със солидна практика и дългогодишен служител на важна позиция в Столичната община. В първите години на демокрацията достолепната дама дори е заместник-кмет на столицата в екипа на Александър Янчулев.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жалко
преди месец
-7
не прилича на бащата, ама хич!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени