Синът на шеф Петров става даскал! Ще преподава във Виетнам (Ето какво)

876
02 Октомври 2018, 11:08


Синът на популярния готвач шеф Петров ще става даскал, научи HotArena.

 

Веселин ще преподава древно българско бойно изкуство във Виетнам. Щастливата новина съобщи гордият татко в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

 

Весо отива към Азия да преподава древно бойно изкуство! В началото бях против, чудех се как да го накарам да не го прави… После се сетих, че лудият ни път на българите е един вечен кръговрат. Следвайки дедите ни, които са създали тук мощна цивилизация, пак една част от тях се е запътила за Азия в началото на бронзовата епоха, явно има нещо, което да свърши там, въпреки че и това е бил поводът, който се опитват да ни втълпят, че ние българите идваме от там, а правилният глагол е „връщаме“. На добър път, сине, отиди и ги зарази с красотата, с която са се борели дедите ти мизи. Аз ще си търся истинската храна, която ще върне духа на лъва в българина, който вече хилядолетие му хвърлят помия свинска и му казват, че езикът му е свински и той грухти“, пише Борис, споделяйки фото на младия талант, цитира „Телеграф“.

 

Веселин всъщност е по-големият и познат за ТВ зрителите син. Докато бе в звездната къща на „ВИП Брадър“, шеф Петров си позволи да скочи на Дани Златков, плашейки го именно с Весо. Тогава готвачът подчерта, че момчето не е някакъв уличен побойник, а професионалист и за това не е редно хора с възрастта на БГ Роналдо да му повишават тон.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени