Синоптичката Ева Кикерезова: Не споря с родителите си за възпитанието на децата

14 Август 2023, 10:00


Доскоро БНТ синоптичката Ева Кикерезова е имала „творчески спорове“ с родителите си за възпитанието на децата си, научи от първа ръка „България Днес“.
„Често спореха с майка й как да се възпитават. Аз й казвах, че и с нашето възпитание сме отгледали такива успешни деца като нея и брат й", довери за изданието бащата на чаровната блондинка - Младен Кикерезов, пише България Днес.

„Баща ми е страхотен човек! В момента кара такси. А майка ми е съвременна жена. И двете приехме, че децата ми трябва да се хранят здравословно“, коментира Кикерезова.
Тя е одрала кожата, ръста и стройната фигура на баща си, бивш баскетболист. Преди да се пенсионира и да подкара такси „за удоволствие“, Младен Кикерезов е бил служител на БОДК (Бюро за обслужване на дипломатическия корпус). Длъжността му предполагала пътувай в чужбина, така че любознателният кореняк софиянец успял да види свят и преди промените.

Бащата на тв синоптичката е роден и израснал в квартала около столичната 18-а гимназия. Бил е съученик на легендарния създател на "Джендема“ Атанас Цанков. Още не може да прежали ранната му загуба. До кончината си Цанков учителства в гимназията, която е завършил някога, но напуска ненадейно този свят през 2009 г. „Беше страхотен приятел и музикант. Ходил съм му много пъти на гости. Събирахме се често и с класа. Последния път ни беше поканил в учителската стая“, сподели за „България Днес“ бащата на Ева Кикерезова.

„Навремето съм ходил на гости и на Ангел Ангелов-Джендема. Бяхме още съвсем млади. Най-силно впечатление ми направи тяхната домашна библиотека. Освен че имаха много книги, всички те бяха подвързани много хубаво, с твърди подвързии. Може би някои издания да са били и доста редки и стари“, връща им лентата назад екскадърът на ИД БОДК.
Ева Кикерезова сподели, че познава от дете Атанас Цанков и с баща й наистина са били много близки приятели. Дали е фен и на музиката на „Джендема“, красивата блондинка не уточни.

Дамата с библейското име е минавала под венчило два пъти. Случайно или не, и двамата й спътници в живота са юристи. От съпруг №1 - Пламен Марков, ражда сина си  Николай. Юристът харесва бъдещата си половинка от участието й в благотворително издание на „Стани богат“, което гледа по телевизията. След романтични срещи двамата скоро стават официално мъж и жена.

В момента Кикерезова е щастливо омъжена отново за адвокат - Явор, с когото се радват на две дъщерички.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гоши
преди месец
0
Какъв е този стар керкенез с нос като поялник.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени