Синоптичката Лора Георгиева заби пореден милионер

https://hotarena.net/laifstail/sinoptichkata-lora-georgieva-zabi-poreden-milioner HotArena.net
Синоптичката  Лора Георгиева заби  пореден милионер

Синоптичката на Нова тв Лора Георгиева предпочита да излиза само със заможни господа. След два провалени брака, 34-годишната красавица има нов човек до себе си. Запознати издават, че актуалният мъж на дългокраката брюнетка е бизнесменът Паскал Дойчев – строителен предприемат и собственик на най-голямата верига фитнеси в страната – „Пулс”.

 

Близки до Георгиева издават, че връзката й с Паскал е отскоро, но пък се развива скоростно. Двамата вече са били на няколко луксозни почивки заедно. Тя го е запознала и с 9-годишната си дъщеря Мишел. Момичето е плод на любовта й с покойния Борислав Манджуков – варненският милионер, който бе брутално разстрелян на столичния булевард „България” през 2014 г. Тoй бe убит c двa куршумa прeд oбщия им дoм c Лoрa, която тогава остана сама с невръстно дете на ръце.

Хора от обкръжението на синоптичката твърдят, че тя била в шок след смъртта на първия си съпруг. Красавицата се прибрала с дъщеря си в родния си град Казанлък и чак след три години се осмелила да захвърли траура. Лора мина за втори път под венчило с Деян Дачев – отново състоятелен бизнесмен, притежател на няколко дискотеки и строителен бизнес в Бургас. За известен период тя се представяше с неговата фамилия.

Уж всичко между тях вървеше гладко, но миналото лято стана ясно, че тихомълком са се развели. Че са се разделили, се разбра, когато милионерът пусна снимка с друга знойна брюнетка от Малдивите. Когато остана пак мома, синоптичката направи профилите си в социалните мрежи публични и се зае да си търси нов мъж. По това време се заговори, че излиза с Ангел Ангелов – Градуса, собственик на известна марка за пилешко месо, който пък е бивше гадже на колежката й Никол Станкулова.

Явно връзката с Ангел не е потръгнала, защото днес Лора има нов мъж в живота си и той отново не е случаен човек. Говори се, че Паскал радвал хубавицата със скъпи подаръци и хич не пестял средства, за да я глези.

Преди да пробие в телевизионните среди, Георгиева е печелила голям брой трофеи от различни конкурси за красота. Едва 19-годишна, през 2007 г., Лора става „Царица Роза” на Казанлък. Първото място й носи пътуване до Япония, осигурено от посолството у нас, както и билет за концерт на Джордж Майкъл.

След успеха си на конкурса, брюнетката реализира мечтата си да следва журналистика в Софийския университет. Още веднага започва да стажува в различни медии. Първо работи като репортер в спортен сайт, после като водеща на спортните новини по МСАТ. След 2 години във варненската телевизия идва предложение от Би Би Ти, където води женско предаване c бившата гимнacтичкa Cимoнa Пeйчeвa. По това време се снима и в еротична фотосесия за неизлизащото вече мъжко списание „Максим”.

Георгиева се присъединява към екипа на Нова тв през 2020 г. Казва, че е много доволна от работата си там, защото това е още една сфера, в която иска да се развива, писа Уикенд.

 

9 Коментара

maionezata

преди 2 години

taq e mnogo lakoma be? ne ostavi za drugite jeni milioneri i bogata6i?

Коментирай

Hahaha

преди 2 години

Abe to na paskal druga slava mu se nosi , che ne gi obicha mnogo jenite hahaaah

Коментирай

Нямам думи

преди 2 години

Това момиче го видях преди два месеца в слон с един пенсионер , по-голям от баща и сигурно.а сега с този наркоман.просто нямам думи как се излага ама това е курвалъка в днешно време , за пари на всичко са готови и скелет от гроба ще събудят. Лошо е като паднеш от високо,така че я разбирам. Жалко за детенцето , ще расте с курвалъка на майката. То не е виновно , никой не избира родителите си.

Коментирай

Hahaah

преди 2 години

"blizki do sinoptichkata izdavat ..." Hahahahahaahhaa na tova mu se vika MECHESHKA USLUGA Mnogo "dobri" priqtelki imash da ti pusnat takava statiq hahaha Osven ako ne si si q pusnala sama da se pravish na mnogo vurvejna

Коментирай

Yes

преди 2 години

"Курвата ,принцеса не може да стане , както и принцесата - курва" който разбрал , разбрал!

Коментирай

да

преди 2 години

А той Паскал един свестен... мани, мани.

Коментирай

Дада

преди 2 години

Евтин парфюм в скъпа опаковка. Поне за опаковката е дала пари , че от вътре е мизерия.

Коментирай

Necromancer

преди 2 години

Такива жени си делят милионерите.

Коментирай

maionezata

преди 2 години

ako e taka se 4udq koi sa po prostite takiva jeni ili milionerite i magnatite koito delqt? ili s po umni moje bi?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.