Синоптичката Натали Трифонова побърка ефира с минижуп

https://hotarena.net/az-jenata/sinoptichkata-natali-trifonova-pobarka-efira-s-minijup HotArena.net
Синоптичката Натали Трифонова побърка ефира с минижуп


Топ синоптичката Натали Трифонова предизвика фурор в мрежата. Тя застана пред камерите с минижуп, който едва прикриваше задните й части, видя HotArena.


Блондинката видимо е объркала ефира с някоя столична чалготека. И вместо да следят прогнозата за времето, феновете се прехласваха по задните части на блондинката, пише „България днес”.


И то от ранни зори.


С такава гледка едва ли някой е запомнил колко градуса е навън!
 

3 Коментара

Бобър

преди 4 години

Този озъбен бобър от кога минава за секси ?

Коментирай

Ами

преди 4 години

Откакто майка ти забрави да сложи кондом на клиента/баща ти

Коментирай

Илиева

преди 4 години

"Лейка",която си разхожда запареният задник из студиото на Н-ската ТВ,като разсеяна гледа навсякъде, но не и върху картата където са изписани температурните градуси.Тази и т. нар. Стаси,бих ги назначил за хигиенистки в офиса си,където няма какво да се помни и няма аутокю за четене. Василковски е истински професионалист в бранша си.Бих го приканил да назначи обучение на фустите,които освен фалшиви и служебни усмивки,друго не умеят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.