Скандал отмени Мис Велинград

23 Август 2023, 12:00


Връщат парите от закупените билети и куверти

Скандал разтърси конкурса Мис Велинград 2023, като дори събитието бе отменено броени дни преди да бъде избрана най-красивата в СПА столицата на Балканите. Само три дни след като бе обявено къде ще бъде проведено събитието, от клуба излязоха с публично изявление, че се оттегля от партньорството си в конкурса, пише Телеграф.

Причината според изявлението на клуба е в изключително некоректното и непрофесионално отношение на организаторите. Въпреки предварителните уговорки те рязко прекратяват договорените отношения и партньорството си, дори и след стартиралата рекламна кампания.

„Поради независещи от нас обстоятелства и изключително безотговорното и некоректно отношение от организаторите на конкурса Мис Велинград управата на СПА хотел РИЧ и ВОА взеха решение да не бъдат домакини и спонсори на събитието. Сумите за всички закупени билети и куверти ще бъдат възстановени“, публикуваха в социалните мрежи от клуба.

Любопитен факт е, че коментарите под публикацията на клуба са положителни и хората споделят мнението си, че клубът не бива да се обвързва с конкурса, защото интересът към него през годините е спаднал драстично.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени