Скандали тресат „Мастър Шеф“! (Зрителите на бунт срещу Виктория)

https://hotarena.net/laifstail/skandali-tresat-mastar-shef-2 HotArena.net
Скандали тресат „Мастър Шеф“! (Зрителите на бунт срещу Виктория)

Мощен зрителски бунт срещу седмия сезон на кулинарното предаване на bTV MasterChef, а причината е една от участничките. Трън в очите на феновете е 25-годишната рускиня Виктория Капитонова, писа „Галерия“.

Сексапилната хоби готвачка привлече вниманието на жури и зрители още в първия епизод, но най-вече с външния си вид. Андре Токев и компания останаха впечатлени, че толкова красиво и младо момиче се справя удивително добре с гурме специалитетите, а към днешна дата Виктория вече е в челната десетка финалисти. Зрителите обаче негодуват от това и се чудят защо Капитонова все още не е изгонена от предаването.

Фенове на MasterChef признават, че рускинята има качества, но не е на нивото, което се изисква за шоуто. Освен това според мнозина журито изгонило далече по-кадърни от нея участници. Вълна от недоволство срещу Виктория се надигна миналата седмица, когато задачата бе да се направи паеля. Въпреки че изобщо не успя да се представи подобаващо, 25-годишната инфлуенсърка запази готварската престилка. Зрителите се чудят какви са причините за лансирането на Капитонова от журито, дори допускат, че богат татко или гадже спонсорират появата й в шоу.

Младата рускиня демонстрира завиден стандарт на живот в социалните мрежи - живее в лъскав апартамент в столицата, кара скъпа кола. Реално никой не знае да се занимава с нещо различно от инфлуенсърството, макар че и от него се изкарват солидни доходи.

17 Коментара

Абе

преди 2 години

Че не блести с особени готварски умения , така е. Но причината, че е още в шоуто е, че винаги има някой, който се дъни повече от нея. Няма драма.

Коментирай

Виктория

преди 2 години

Написаното не е вярно, Токев видимо ѝ се дразни също. Държат я за зрители, защото е известна инфлуенсърка, това е, иначе те и като цяло тазгодишните участници не блестят кой знае с какви умения, освен 2-3 от тях.

Коментирай

Ивон

преди 2 години

Не знам как можеш да завършиш, да не си започнал още с инфлуенсърство и да си купиш кола за 20 бона и да заживееш в София... А и тя преди мастършеф кой я знаеше като инфлуенсър? Ясно е, че има подкрепа, самата статия тук, която според цени публикувани от самия сайт струва 700лв, също го доказва. Обаче в топ 10 да е, е прекалено. И Елиас беше по-добър, и Борилсава, и Диана, дори младият Александър...Андре Токев определено й се дразни, а и няма как с немската си критичност да е другояче, но какво да прави човекът.... Защо една не излезе и каза откъде има пари за кола, от къде за скъпи чантички, откъде за апартаменти. Няма нищо лошо да каже приятелят ми ми купува всичко. Защо трябва да лъжат, че всичко е от инфлуенсъртво. Да не се правят по 20 бона на месец от рекламки на кремчета от 1000 момичета в БГ?? Единствено за Лозанова и още 2-3 може да се каже, че могат да печелят добри пари, но пък те имат по-големи претенции и пак им трява ''приятел''

Коментирай

Фигаро

преди 2 години

Е работи момичето древни професии, които са известни от времена, когато съвременното инфлуенсърство е било просто шизофренен мираж. Но с две думи светът от тогава не се е променил много много.

Коментирай

Гарда

преди 2 години

Не я закачайте, тя е възпитаничка на Американския университет в България, тя е нашата гордост, само Вики!!!

Коментирай

Знаещ

преди 2 години

Момичето си има мУж, който си й купува , каквото й трябва и й помага финансово. Отделно тя си изкарва сама по няколко бона само от реклами в инстаграм. За "инфлуенсъри" от нейния калибър, ф-мите дават по около 1000-2000 за няколко или един пост. Зависи от много неща. Не я мислете нея откъде , как и защо ;) Ако можете и вие - давайте , ходете на кастинг и се предлагайте за реклама в нета, да ви гледаме и хейтим и вас.

Коментирай

Sperma party

преди 2 години

Sex do dupka i dokato prelee

Коментирай

Явор

преди 2 години

Каква инфлуенсърка е със 7000 последователи и последна публикация от 2020 година? Аз ли нещо пропускам?

Коментирай

Дам

преди 2 години

73 000 последователи има и всеки 2-ру пост й е реклама.

Коментирай

Ивон

преди 2 години

Руски боклук.Както всички останали нейни сънароднички.Тия са родени да се бутат,да нахалстват.Нормално- давала си е гъза на кой трябва и сега ни я лансират по телевизията..

Коментирай

11

преди 2 години

Дали знаеш изобщо нещо за руския народ без да броим уикипедия....запозната ли си с великата им литература , музика , култура , история, какви са тия коментари колкото да надраскате нещо и да утолите агресията ...ама четат ви и други хора , не сте у вас в хола мама и тате да ви търпят!!!!

Коментирай

Фигари

преди 2 години

Ама какво има възмущението на хората срещу една жена с леко поведение с руската култура и литература. Това е все едно да св възмущаваш на нашите надути джуки, да им се надсмиваш над тяхната глупост и грозотия и да твърдиш, че Ботев е зле. Много ненамясто коментар!

Коментирай

До 11

преди 2 години

И какво като имат култура? Да не споменавам управника им-едно злобно джудже- убиец.Много са прокопсали няма що.Ама ходете да поживеете в славна Россия да ви питам много ли ще ви хареса!А относно това какво знам и не,не броя уикипедия,защото няма и да я отворя,за да прочета нещо за Русия,вас не ви интересува.Знам достатъчно,за да видя как целеустремено се бутат в България и помнете ми думата как след още някоя година ще ти отнемат Черноморието и ще ти кажат марш от тук то е наше!

Коментирай

До 11

преди 2 години

Защото ти може да си мислиш,че много знаеш за тая страна, но всъщност си много сляп/сляпа и не виждаш какво се случва!Голям праз,че имат култура.И всеки има право да си изкарва 'агресията' където и както пожелае.Тоя сайт е клюкарник и хората тук са най-субективни.Тук не е инстаграм или фейс,където на въпросните усри им е удобно да трият коментар,който не им изнася.Така че по-спокойно и не ми казвайте какво да пиша и какво да не пиша,ясно ли е?

Коментирай

Недко Димитров

преди 2 години

чукал съм малката курва в гъза и много и миришеше дупето. Иначе е тесничка и еластична става за грубо ебане. Обича да я шляпат на задна. Прави локва като я лижеш. Абе супер е

Коментирай

бляк

преди 2 години

Като гледам дебеличката, старческа, чичевска ръчичка, дето я е хванала,ама ... всно ми е вече хахахахахахахах Утайка

Коментирай

TOP

преди 2 години

страшен поет си !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.