„Скромната“ готвачка Линда конкурира Мелания Тръмп по стандарт (Жената на Киро Петков с чанти за по 5 бона)

https://hotarena.net/laifstail/skromnata-gotvachka-linda-konkurira-melaniia-tramp-po-standart HotArena.net
„Скромната“ готвачка Линда конкурира Мелания Тръмп по стандарт (Жената на Киро Петков с чанти за по 5 бона)

Линда - съпругата на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ - Кирил Петков, конкурира по стандарт Мелания Тръмп, писа „Ретро“.

Представящата се за скромна готвачка Линда всъщност е пристрастена към скъпите модни покупки и пръска хиляди левове, за да угажда на хобито си. Канадката сама призна за шопингманията си  в социалните мрежи, където се похвали с двете си най-нови дамски чанти на обща стойност 5 000 лева, докато народът се чуди как да свърже двата края заради рекордната скъпотия и непосилни сметки в последните седмици.

\"Моята слабост\", нарича Линда дизайнерските покупки от две от най-реномираните френски марки „Живанши“ и „Баленсиага“.  Чантата на Живанши е един от най-прочутите модели „Антигона“, който се харчи като топъл хляб след милионерското съсловие и холивудски знаменитости. Цената на модел от луксозна черна кожа е 4 600лв. Втората нова придобивка за жената на Киро Петков е дръзка чанта с шарени графити от „Баленсиага“, която струва 4900лв. Канадката от която Петков има 3 дъщери е собственик на малка сладкарница в центъра на София, където приготви безглутенови здравословни и веган сладкиши на канадски цени. Торта Гараш струва 74лв., шоколадов пай 90, а чийзкейк с боровинки и лимон 120 лв.

8 Коментара

)))))))

преди 2 години

Ще купува каквото си иска. Парите не са откраднати/все още/ Какво ще прави Кирил Петков,който в първи ден от "изгрева си" подаде невярна декларация ? Колко богати ще "залезе"??

Коментирай

Мили

преди 2 години

Не желая тази съсухрена, приличаща на доячка женица да ме представлява по света. Мъжа и е посредствен дано не е министър председател. Да си гледа пастите, нови измамници не ни трябват. Каквито и чанти и дрехи да има на нищо не прилича

Коментирай

Pipita

преди 2 години

Имат бизнес, ще носи за 10000лв. чанти! А разните му там чиновнички цял живот на държавна работа по министерства от къде имат финанси за висок стандарт?А т.нар. моделки от къде пари за висок стандарт?

Коментирай

Ваня Караганева

преди 2 години

Всички пари на КП са изкарани пряко или косвено от бизнес с държавата. Така че да не хвали, че е честен частник. А това, че с тортите може да имаш висок стандарт е само за наивници

Коментирай

До Мили

преди 2 години

А когато бай Бойко Ганьо Борисов те представляваше пред света много ли беше горда?

Коментирай

Мони

преди 2 години

Има възможност при старта-ще носи,може да си го позволи.Помните ли предшествениците с какви евтини костюмчета и чанти стартираха?А,сега....одежди и аксесоари за хилядарки носят.

Коментирай

Лолита

преди 2 години

Подсети ме за чантите на Лилито Павлова...Скри е в Брюксел и не се показва вече. К'во ли прави...

Коментирай

Да не би

преди 2 години

да имаш предвид модната икона в Парламента - Десислава Атанасова

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.