Слаба в главата, силна МЕЖДУ краката! Тита видя, че „ВИСШОТО“ няма да го бъде и избра лесното - показа си дупарата! Гери и Дара ряпа да ядат

https://hotarena.net/pod-pricel/slaba-v-glavata-silna-mejdu-krakata-tita-vidia-che-visshoto-niama-da-go-bade-i-izbra-lesnoto-pokaza-si-duparata-geri-i-dara-riapa-da-iadat HotArena.net
Слаба в главата,  силна МЕЖДУ краката! Тита видя, че „ВИСШОТО“ няма да го бъде и избра лесното -  показа си дупарата! Гери и Дара ряпа да ядат

Който е слаб в главата, е силен в краката“, гласи народната мъдрост, а в осъвременен вариант „в“ съвсем спокойно може да премине в „между“. Особено ако става дума за ВИП дами от родния шоубизнес, които от години ни доказват как могат да бъдат богати и успешни и без да имат бакалавърска или магистърска научна степен.

 

Както стана ясно, тийнсензацията Тита се фукаше с отлична диплома от езиковата гимназия в Силистра и сподели надлъж и нашир амбициите си, че няма да си остане само с музиката, ами ще завърши и висше образование, напомня HotArena.

 

Оценките в средното нямат никакво значение и Христина би трябвало да го е разбрала, особено след като не успя да влезе в УНСС със специалност „Мениджмънт и администрация“ на първото класиране. Списъците от втория етап вече са излезли, но певицата все още не се е изфукала официално, че е станала  студентка. Би трябвало да са я приели поне дистанционно, което ще я предразположи да успява времево да съчетава учението с кариерата й.

 

Независимо какво се е случило, красавицата в момента ни работи, ни зубри. Тя се отдаде на екзотична лятна почивка с любимия си.

 

Нещо повече - Тита реши да бъде поредната знаменитост това лято, която да си пусне фото на задните части.

 

Силистренската музикална антилопа показа малко дупенце, като по него не се забелязва наличие на целулит или стрии. Но като се има предвид каква е лисица и как редовно се захласва в играта с Фотошопа, няма как да се доверим на 100%, че гледката отзад е абсолютно автентична. Допускаме, че е младата хубавела е „клъцнала“ с няколко клика по някое сантиметърче от бедрата, а по бузите й е преминало сериозно ретушче.

 

Ако сме в грешка, трябва да признаем нещо. Че за разлика от преките й конкурентки в поп жанра - Дара и Гери-Никол, които отпраха яки задници не по Коледа, а точно в разгара на лятото,  певицата на Криско се е погрижила за психическото здраве на  плажуващите около нея. Тита е в топ форма и не плаши  с мазни телеса, тресящи се изпод тънка и тясна прашчица.  И трите девойки са твърде млади, за да навлизат още от крехка възраст в пряк двубой с наднорменото и нездравословното тегло.

 

Междудругото мини дупарата на изпълнителката на „Вуду кукла“ е събрала над 22 000 лайка само за едно денонощие. След като има такъв интерес към нея, за какво й е да учи за „висшо“?! Лесният път си остава най-добрият „план Б“ за известните красавици. Класацията за лекото достигане до слава, успехи и пари продължава да се оглавява от голотата, сексапила или по-общо - секса.

 

Напомняме, че и Дара се отказа да учи във висше учебно заведение, тъй като счита, че подобна стъпка ще й загуби ценното време, през което може да прави пари от комерсиалната си музика и имидж. Наскоро тя цъфна при Гала по оскъдно зелено потниче, а големите й гърди поемаха посоката на нейните движения, тъй като бяха освободени от оковите на сутиена. И зърната й се очертаваха, а гостуването й в „На кафе“ предизвика медиен шум в светските сайтове и намери отзвук дори и из Фейсбук профилите и страниците на консервативни депутати и критици.

 

10 Коментара

Пепа Илиева

преди 5 години

Казва се: Висше. Статията не подлежи на коментар, защото липсва съдържание!

Коментирай

Пепа Илиева

преди 5 години

Казва се: Висше. Статията не подлежи на коментар, защото липсва съдържание!

Коментирай

Rfg

преди 5 години

Забелязала съм, че всички, завършили училище на село, имат отлични дипломи. Знанията им, обаче, са в пъти по-малко от тези на деца, завършили училище в голям град. Не обиждам никого.

Коментирай

Тодор П

преди 5 години

Хейтърите пак ще кажем, че е фотошоп и то нескопосан!

Коментирай

tita

преди 5 години

ne dolavq6 li ironiqta. na mesta sa go napisali kakto trqbva drugoto e surkazum

Коментирай

Светлана

преди 5 години

Не ме интересува мнението на никой ! Лично заведох малката си дъщеря на ЕНЕРДЖИ ТУР и прочее в Пловдив ! Хайде малко усещане с тези фотошопи ... Чиста проба Гери-Никол е - ниска , трътлеста и дебела ! Детето ме пита - мамо , ама тази ли пя Антилопата ... Дара е идея по-добре , като физика , по- висока е , може би и пее по- добре !

Коментирай

ХАХАХА КОЛКО СИ ИЗПАДНАЛА ЩОМ ИМАШ ДЕТЕ А КОМЕНТИРАШ ТУК

преди 5 години

СМЯТАЙ КОЛКО СИ ЗЛЕ ЩОМ ИМАШ ДЕТЕ И ВМЕСТО ДА ГО ГЛЕДАШ СИ СЕДНАЛА ДА ПИШЕШ ТУК СРЕЩУ МЛАДИТЕ ОЧЕВИДНО ПО КРАСИВИ ОТ ТЕБ МОМИЧЕТА КАКТО И ПО УСПЕШНИ И ПО БОГАТИ ,СМЕШНА ЖАЛКА ЛЕЛКА И БЕЗОТГОВОРНА "МАЙКА" ПОД ВСЯКА СТАТИЯ ПЛЮЕШ ГРОЗНИЦЕ ЖАЛКА ТЪПА

Коментирай

:))))))))))

преди 5 години

Тита е всичко друго, но ме и успяла и красива! Тази посредтвена свиня с виме до пъпа и физиономия на сплескана краставица мяза на селска труженичка...Жената на снимката (Светлана) изглежда в пъти по-добре, въпреки че е на повече години и с дете! Нека младите дебелани взимат пример - жени на по 30-35 години слагат в малкия си джоб разни нископърдящи дропли на по 18 ахахаххаах! Дундата Тита е поредната..

Коментирай

stela

преди 5 години

Ееее,като има дете или деца к'во.Дай да не се забавлява на безумните драсканици тук ли ? Или да си зарови главата в пясък..Как решихте,че жена имаща деца трябва да им е роб до гроб.Не трябва да отваря лаптоп,да чете весели глупости и да изказва мнение...Малоумна работа братче.....А с тези писания дето от километри личи реклама си просят коментар.Как все мислите,че някой завижда.То така е най-лесно ...Ама,че сте с 2-е клетки мозъчни,не се сещате,че сте смешни и долнопробни също.Амааа...не бе,и аз завиждам.А и дете имам...я по-добре да замлъкна за винаги,чееее нали дете....пфффф

Коментирай

виконтии

преди 5 години

photoshop, photoshop тра-ла-ла, тра-ла-ла, иначе съм дебела свиня, photoshop къдрави крака, единият е по-дебел, ура!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.