Славена Вътова пръска луди пари за маркови дрехи

https://hotarena.net/az-jenata/slavena-vatova-praska-ludi-pari-za-markovi-drehi HotArena.net
Славена  Вътова пръска луди пари за маркови дрехи

Славена Вътова не усеща връхлетялата ни заради войната икономическа криза. Бившата миска продължава да пръска луди пари за глезотии и маркови дрехи, видяха папараците на „Уикенд”.

 

Онзи ден красавицата паркира баровския си джип на столичната улица „Съборна”, а щом слезе от него, се насочи към бутика на италиански моден бранд. Там най-евтините тениски са по 500 лева, а якетата – от 1000 нагоре. Високите цени обаче хич не притесняват Славена, съдейки по пълните торби, с които си тръгна от магазина след половинчасов престой в него.

В пролетния следобед Славена носеше дънки и бежов шлифер, а в ръката си държеше скъпа кожена чанта. Щом приключи с пазаруването, тя прибра покупките в джипа си и отпраши към семейното огнище.

В светските среди упорито се шушука, че неотдавна Вътова изневерила на мъжа си Юлиан Цолов с политолога и бивш съветник на Румен Радев – Слави Василев. Последният й бил комшия на ул. „Оборище” и интимната им връзка започнала по съседски. Греховната им любов обаче не продължила дълго, защото Славена поискала да се върне при бащата на децата си. Цoлoв, ĸoйтo е лeжaл в зaтвopa зa финaнcoви измaми, вeднaгa пpиeл oбpaтнo нeвяpнaтa cи половинка и двaмaтa peшили дa дaдaт втopи шaнc нa бpaĸa cи.

2 Коментара

Важно!

преди 1 година

Славена поне е красива, за разлика от Тоца Психото.

Коментирай

джейк

преди 1 година

и тая е същата като кроки

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.