Слави Трифонов е развалина! (Папарашко фото)

https://hotarena.net/laifstail/slavi-trifonov-e-razvalina HotArena.net
Слави Трифонов е развалина! (Папарашко фото)

Слави Трифонов редовно ходя на работа в  телевизия7/8, чието студио се намира в столичния квартал Левски Г

Екип на „България Днес“ засече Слави, който все така се придвижва с два черни лъскави автомобила, но джипът е само един, като другият е сменен с тузарски Mercedes S класа. Двете возила са плътно едно до друго по столичните и булеварди трудно могат да бъдат приближени от други превозни средства. Макар да карат бързо, шофьорите спазват правилата за движение по пътищата и не се набиват на очи с досадни нарушения.

При пристигането пред телевизията всичко, що е персонал чинно стои и чака началството да влезе в офиса. Вратата на сградата е широко отворена, а портиерът стои мирно до входа. Един от охранителите отваря вратата на колата, за да може Слави да излезе. А това не се случва бързо и си има причина.

В облеклото на Трифонов-няма изненада. Отново е с анцуг и скъпа тениска, като този път е заменил чехлите с маратонки на бос крак. Блузката е на световно известна марка, но едва ли е проблем за него да брои  и сериозна сума пари за нещо, което е решил, че иска да притежава.

Слави не се разделя с патерицата в дясната ръка. От години той има проблем с крака и трудно се придвижва, като му е невъзможно без помощни средства. Затова и на включванията му по телевизия 7/8 той винаги е седнал на стола зад бюрото.

8 Коментара

Абе

преди 2 години

Абе какво коментирате здравето на човека, Бойко е здрав ,а е толкова некадърен!

Коментирай

Мартин

преди 2 години

Авторе, ти направи толкова много неща колкото Слави и тогава се запинявай в устата!

Коментирай

1

преди 2 години

А ще гласуваме за него, той не може да върви, не може да дойде в народното събрание. Ще бъде като Ахмет Доган, ще командва от офиса си или в вкъщи

Коментирай

Буби

преди 2 години

Коронавирусът явно го е довършил, но въпреки това той не спира да стимулира липсата на мерки, за да може и други хора да се разболеят и да патят като него. Явно мантрата му е - на мен ми е зле, ама и на вуте да му е така....

Коментирай

???

преди 2 години

И какво толкова е направил Слави за тая държава уважаеми господине,освен вулгарни песни,преработени български народни песни ,гавра всекидневно с хора,които не му харесват,плюене по всичко и всеки и накрая реши да опропасти цяла една държава без да си има и понятие от политика.Апропо Борисов ,колкото и да го плюят държеше здраво юздите на държавата и всички ние имахме спокойствието и сигурността на здраво и стабилно управление,всичко останало което се говори са глупости -всички го знаят никой не го признава.

Коментирай

absolutno sam saglasen

преди 2 години

borisov umee6e da udarja cqlata ni sgan i koptor , no tova sme nie i ni trqbva silov chovek , koito da kontrolira neshtata , a slavcho ne e tova

Коментирай

ами,

преди 2 години

Болен човек с болни амбиции.Нарцис.Но Господ гледа...

Коментирай

е

преди 2 години

Дано поне едно хубаво нещо има в цялата история - Мартинчето да се грижи за него, да му дава любов, човешка топлина и взаимност.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.