Слави загубил над 2 милиона заради телевизията си (Дългия се стяга за избори и голям концерт)

https://hotarena.net/laifstail/slavi-zagubil-nad-2-miliona-zaradi-televiziiata-si HotArena.net
Слави загубил над 2 милиона заради телевизията си (Дългия се стяга за избори и голям концерт)
Шоуменът Слави Трифонов е загубил над 2 милиона лева от старта на телевизия си „7/8” до този момент, научи „Уикенд” от хора от най-близкото му обкръжение. Само за няколко месеца живот, медиата е успяла сериозно да изтъни банковата сметка на новопоявилия се политик.

Трифонов признал пред хора от екипа си, че ситуацията е трудна и надали ще могат да издържат повече от година. Месечно телевизията гълтала по около 350 000 лева, като рекламните приходи се равнявали едва на 15-20 бона. Останалите средства Слави донаждал от джоба си. Спонсори нямало, тъй като големите бизнесмени се притеснявали да инвестират в канала му. Затова и единствената опция на Трифонов занапред била участие в изборите.

Междувременно Дългия обяви, че обмисля отново да събере бившите си колеги, минали през „Ку-Ку бенд” за поредния грандиозен концерт в зала „Арена Армеец”. Слави отбеляза годишнината от музикалното събитие в най-голямата зала унас през 2015 г., когато разби всички рекорди за концерт на закрито у нас. Трифонов успя да напълни до пръсване най-голямата зала с над 15 000 души. Тогава той се появи на сцената с мотор и маска на лицето, а фойерверки, заснети от хеликоптер, взривиха небето над залата. Трифонов успя да разсмее феновете си, появявайки се на сцената с маската на Хищника от едноименния холивудски хит. В залата още преди началото на концерта се пееха хитовете на „Ку-ку бенд“ на тема родолюбие. А първите сълзи сред публиката рукнаха след като на сцената до Дългия застана детето-чудо Крисия, облечено в рокля с цветовете на националния флаг. Трифонов вероятно планира грандиозния концерт като старт на предизборната си кампания догодина, допускат в бранша.

Миналата година шоуменът извървя законовата процедура, за да създаде партията „Няма такава държава”. Съдът обаче отказа да я регистрира с мотива, че тя използва незаконно българското знаме в логото си. Това създавало възможност партийният символ да се свързва със знамето на републиката, което е незаконно. Трифонов не се отказа и след като получи отказ обяви, че ще регистрира нова партия със същите хора и идеи, но с ново име и лого. Така бе създаден новият политически проект на Слави „Има такъв народ”. Според предварителните прогнозни резултати, „Има такъв народ” ще получи вота на около 6,8 % от населението. Социолози обаче смятат, че в период на предизборна кампания формацията на Дългия ще увеличи популярността си и може да се превърне в трета политическа сила, достигайки между 15 и 20% подкрепа.

Оказа се, че феновете с нетърпение очакват поредния мащабен концерт на Слави и „Ку-ку бенд”. Докато страната е в извънредно положение и масовите мероприятия са забранени, Трифонов бистрел с екипа си поредния им триумф, но на открито.  

11 Коментара

ааа

преди 3 години

Най-хубавото е , че няма нито един коментар за Слави- няма омраза , няма аплодисменти , а само безразличие и апатия !

Коментирай

Монев

преди 3 години

Създаването на политически проект в тази джунгла от самозвани "родолюбци",не е никак лесна работа. Имам прекрасна,сериозна идея как да стане известна новата партия на уважавания от мен Сл. Трифонов,но нямам никакви контакти с него.Ако някой от неговите сътрудници прочете моя коментар,да направят необходимото да се свържат с мен.

Коментирай

....

преди 3 години

Клоун,дърт,злобен и бездарен.

Коментирай

Монев

преди 3 години

"Клоун,дърт,злобен и бездарен". Думи "родени" от една суроватка,която се плакне в кратуната на един завистлив йезуит.В продължение на двадесет години,Сл. Трифонов храни 150 -ет човека.Благотворително дарява пари на деца в неравностойно положение,деца желаещи да се изучават в чужбина и т.н. А на теб брато от черната анонимност какво ти остава,освен да се побъркаш от завист.

Коментирай

hehe

преди 3 години

така е, но нека не пропускаме и факта, че всичките му фирми са офшорки и не е платил 1 лев данък в България. Иначе патрЕот. А от данъците се плащат пенсиите на възрастните. Та дето се казва на едни дава, други лишава.

Коментирай

Надя

преди 3 години

Боже, опази! Слави политик се мъчи да става! Как ще управлява държава когато личните си дела не може да приведе в ред. Това не ти е екипа на шоуто ,което правиш. Какво ново и прогресивно може да дадеш на хората? Плюеш по политици,но когато си до тях си по-нисък от тревата.Ти си клоун.Един ”Андрешко”,който мисли само за собствените си интереси. Един хамелион,страхливец и псевдопатриот. Един самозабравил се комплексар,който неистово се мъчи да го мислят хората за крал ,но той само шут може да бъде!

Коментирай

Весела

преди 3 години

МНОГО ХАРЕСВАХ СЛАВИ ТРИФОНОВ И ШОУТО МУ,НО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ СЕ ДЪРЖЕШЕ НЕАДЕКВАТНО ОТ ЕКРАНА,НАВИКВАШЕ КОЛЕГИТЕ СИ,ПРЕКЪСВАШЕ ГОСТИТЕ СИ ,ДОРИ ГИ УНИЖАВАШЕ ,ЗА ДА ИЗПЪКНЕ ТОЙ.КОГАТО МУ ДОЙДЕ БОЙКО БОРИСОВ НА КРАКА В ШОУТО СЕ НАСРА С ИЗВИНЕНИЕ.И СЕГА КОГАТО НА НЕГОВО МЯСТО ИМА ЕДНО МЛАДО ,ПОЗИТИВНО ,ЧАРОВНО МОМЧЕ НИКОЛАОС ЦИТИРИДИС,СЛАВИ КАЗА,ЧЕ НЯМАЛ ТАЛАНТ,НИТО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР.НЕ ТИ ПРАВИ ЧЕСТ СЛАВИ,МЪЖКАРЯТ БИ ПОЗДРАВИЛ ЗАМЕСТНИКА СИ И БИ ПОЖЕЛАЛ УСПЕХ. И ОЩЕ НЕЩО,ПРИ РАЗГОВОРА СИ ХАЛВАДЖИЯН ГЛЕДАШЕ МНОГО ЛОШО И ПОД ВЕЖДИ,ОТНОВО СЕ ИЗТЪКНА КОЛКО СИ ВЕЛИК,А ЗЛЕПОСТАВЯШЕ ХАЛВАДЖИЯН .КАК ДА ГЛАСУВАМ ЗА ЧОВЕК,КОЙТО ВМЕСТОДА ИЗПОЛЗВА ТЕЛЕВИЗИЯТА СИ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И ОБРАЗОВАНОСТ НА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ,ТАМ СЕ РЪСЯТ САМО ПРОСТОТИИ.ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ.ПРОМЯНА МУ ТРЯБВА НА НАРОДА!!!

Коментирай

не мисля

преди 3 години

Няма как да гласувам за Слави, той не става за политик. Не му е там мястото, според мен никой нормален, здраво мислещ индивид не би го подкрепил, защото едно е да водиш шоу, дуго е да управляваш държава. Не, Благодаря.

Коментирай

Няма пари и веднага гледа да се хване за властта. А дали ,ще си махне татуировките. Дано народа не е толкова изпростел та да се върже на поредния диктатор

преди 3 години

Фа

Коментирай

Владо

преди 3 години

В правова държава живеем, нека се бави на избори. Аз лично няма да гласувам за него. А като се позамисли най няма за кого.

Коментирай

Евгени Долапчиев

преди 3 години

Няма ли най-накрая да разбере, че времето просто тече!!! Каквото е било - то е в миналото. Засега само "носталгията" по това минало му остана. А колкото до влизането му в политиката - мисля, че тук заблудата е мноооооооого голяма!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.