След 10 години следване: Братът на Кобрата най-после е юрист

https://hotarena.net/laifstail/sled-10-godini-sledvane-bratat-na-kobrata-nai-posle-e-iurist HotArena.net
След 10 години следване: Братът на Кобрата най-после е юрист

По-малкият брат на Кобрата - Тервел Пулев успя да вземе изпита си за юридическа правоспособност, видя HotArena.

Преди няколко години Тервел стана магистър по право. Той завърши най-престижния ни университет - Софийския „Свети Климент Охридски“. Заради многобройните си ангажименти с бокса Тервел няма възможност да се яви на последния изпит, след което вече може официално да практикува. Но ето, че вече намира време и успява.

\"Много съм радостен днес защото успях да си взема последния изпит, свързан с правото - юридическа правоспособност. Бях добре подготвен и резултатите не закъсняват. „Битките“ в живота са не по-малко важни за мен, отколкото тези в спортна\".

Тервел следва право дължи години. В един етап дори прекъсна образованието си. Това се случва, когато е в трети курс. След няколко години боксьорът решава отново да седне на студентската скамейка. След повече от 10 години следване вече може да практикува професията за която има тапия писа „България Днес“.

Пулев вярва, че един ден може да стане добър адвокат. Засега на първо място е кариерата му като боксьор. Братът на Кобрата преследва голямата си мечта - да стане световен шампион. Въпреки това успоредно Тервел чете постоянно, образова се и има план какво да прави, след като кариерата му приключи.

3 Коментара

Attorney at law

преди 1 година

Браво!

Коментирай

пфффф

преди 1 година

каква кариера, какъв световен шампион! този гони 40-те, има пет мача за 10 години. Търтей, който живееше от парите на жена си. Чак последните години изигра няколко мача с някакви чували, та изкара нещо като мъж. Б*аси плазмодия.

Коментирай

A,

преди 1 година

Жена му от какво изкарва пари?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.