След 2 години раздяла: Ники и Саня са официално разведени за 25 лева

https://hotarena.net/laifstail/sled-2-godini-razdiala-niki-i-sania-sa-oficialno-razvedeni-za-25-leva HotArena.net
След 2 години раздяла: Ники и Саня са официално разведени за 25 лева

Една от най-обсъждани двойки в киносредите актрисата Саня Борисова и режисьорът Ники Илиев вече са официално разведени, научи HotArena.

Делото е приключило пред два дни, обяви самата Саня в ефира на Нова тв. „Отпреди два дни официално сме разведени\", заяви актрисата като подчерта, че двамата все пак са разделени от цели две години. Може би първата година смятах, че нещата може да се променият. Уверихме се че няма как да се случи откровено призна брюнетката.

Саня разказа още, че непосредствено след развода са си казали открито \"толкова неща\", което ги е сближило много и сега са добри приятели. Затова споделят грижите и за общото си куче, но не по равно. Лабрадорката Анджи е оставена предимно на грижите на Илиев, което пък не се раздел с нея, където и да отиде.

 Аз не мога да я гледам, защото изисква един час сутрин и един вечер тренировки. Той като мъж се справя по-добре призна актрисата, която се хвърли в две нови начинания – пеенето и модата. Саня ще стартира своя собствена линия дрехи, чиято първа фотосесия ще се състои по план в Париж. Изолацията пък я вдъхновила да пее.  Много добре ми влияе на 5 чакра, сподели актрисата и обясни, че това е чакрата на изразяването, в която имала блокажи.

Ники Илиев подава молбата за развод онлайн по време на извънредното положение. Тъй като през карантината съдът  гледаше само неотложни дела едва на 27-ми април издава нареждане  да се плати таксата. Още първия работен ден, в който преминахме от извънредно положение в извънредна епидемиологична обстановка, режисьорът е отишъл да внесе 25 лв. по сметката на съда, колкото е намалената такса за развод по взаимно съгласие,  пише Телеграф.

4 Коментара

Минал по този път

преди 3 години

Развод по взаимно съгласие в София отнема МЕСЕЦИ! Особено при извънредно положение. Явно отново връзките са играли.

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Саня, за теб се пише целодневно на всякъде, защо? Съберете се с Ники, родете си детенце и бъдете здрави. Да не мислиш, че като намериш новия мъж и той новата жена след 5 години няма да сте и двамата в същата ситуация, която се получи при вас? Всички двойки са така, но има обич, доверие, отговорност, общи мечти и ценности. Съберете си и го проумейте докато не е късно. Бъдете заедно!

Коментирай

ми,

преди 3 години

И аз много ги харесвах като двойка визуално,много си подхождат,красиви са.Не зная каква е причината за развода им,дано само не е външна намеса.Някои хора в гонене на кариера забравят да живеят и живота ги подминава.

Коментирай

Стига бе

преди 3 години

Аз 2008 по взаимно съгласие платих 500 лв.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.