След като подновиха клетвите на плажа: Месечков стяга втора сватба

14 Октомври 2022, 16:26


Танцьорът Атанас Месечков е готов да вдигне втора и трета сватба със своята избраница Кремена, защото изборът му да създаде семейство точно с нея е напълно осъзнат, обмислен и скрепен с голяма любов. Това сподели пред "Телеграф" самият той.

"Тя е моята жена, тя ме направи моето по-добро Аз", с ентусиазъм и много емоция разказва Наско. Точно заради това в края на лятото той прави една изключително романтична изненада за половинката си, като на брега на морето на залез слънце й предлага брак за втори път.

Във всеки един момент в забързаното ежедневие на двойката той се опитва да създаде малки, но дълбоко емоционални моменти за двамата. Според него това е един от начините да запазят тръпката по-дълго жива.

Всъщност, когато взима решение да създаде семейство, той е сигурен, в това, което прави. За него Кремена е съвършената жена от първия миг. До днес не може да разбере начина на мислене на някои хора, които гледат лековато на брака и децата.

"Не разбирам разсъждението от рода, ако не стане, ще се разделим. Като чуя такова нещо и веднага питам: Мислите ли за последствията, ако имате деца как ще се отрази на тях, как ще израснат, какъв пример ще им дадете. Детската психика е ранима, с една раздяла може да объркаш тотално целия живот на едно дете. Затова аз искам да кажа, преди да създадете семейство дайте си сметка дали това е вашият човек, с когото сте готови да прекарате по-голяма част от живота си“, обяснява Месечков.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени