След последната корекция на носа: Антония Петрова се превърна в копие на Княгиня Калина (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/sled-poslednata-korekciia-na-nosa-antoniia-petrova-se-prevarna-v-kopie-na-kniaginia-kalina HotArena.net
След последната корекция на носа: Антония Петрова се превърна в копие на Княгиня Калина (СНИМКИ)

С тотално обезобразен нос се появи Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова в социалните мрежи, пише Show.bg. Несполучливата ринопластика на Тоца личи от километри и макар Петрова да не си признава за корекциите, на всичките й последователи им направи впечатление промяната.

 

Новият обонятелен орган на Антония поразително напомня носа на княгиня Калина, който от години води класациите за най-несполучливи пластични операции. Носът на Петрова се отличава с изключително чип и остър връх, откриващ изцяло ноздрите й.

 

Според източници на Show.bg пластиката е била направена в Гърция, при хирург от чужд произход заради ниската оферта за 2-дневна хоспитализация.

 

Именно това била причината миската да е неактивна в социалните мрежи близо месец. Едва тези дни, след като възстановяването вече е приключило, Антония си позволи да публикува няколко снимки от дългата си почивка в Гърция.

 

„Знам, че напоследък не съм особено активна, поради една проста причина – когато си прекарал едно невероятно гръцко лято на яхта със семейството си, последното нещо е да си губиш времето в социалните мрежи, нали така?“, оправдава се Петрова.

 

Според запознати Тоца е минала доста тънко с новото си носле, но както се казва – икономията е майка на мизерията. Миската изобщо не била доволна от резултатите и горчиво съжалява, че се е доверила на гръцката клиника.

12 Коментара

Ценка

преди 2 години

Аз съм на 23, всичко ми е натурално, много съм влюбчива и страстна. Дайте ФБ на мъжа й, искам да му пиша. Ще пратим Тоца да пътува обратно към гръцките острови, нали много й е харесало.

Коментирай

Уж най"-THE BEST", ама всичко минава под ножа....

преди 2 години

Тоце ,google снимки на Невена Коканова, Виолета Гиндева , София Лорен от времето, когато АКО си ЕСТЕСТВЕНО красив , си КРАСИВ, а не издялкан срещу пари от докторчета ! И сега, по-по -наи-красива ли стана.....чакай, че ме заслепяваш с този нос и силикон!

Коментирай

Ани

преди 2 години

Ужасна е! Преди беше крокодил , сега е крокозъбел!

Коментирай

Саманта Ластрада

преди 2 години

Когато произлизаш от провинциални родители, с провинциални ценности - розова къща с басейнче, с фамилията гравирана в басейнчето, с розовки стаи, кожени палта, леопардови щампи и позиране с някакъв по-висок стандарт пред миньорите в малкия градец, няма как да не си комплексирана, неуверена и непрекъснато моделираща лицето и тялото си женица. Личат си комплексите отвсякъде. Да е по-по-най от другите. Беше с Бередин - руснак, заможен, доста по-дърт от нея, ама пуста алчност. Сега е с този добродушен и пухкавичък Батинков. И той не е без пари. Лошото e, че парите не правят човека. Осигуряват някакъв добър стандарт, показно пред другите, но не лекуват комплексите. Никога един истински богат човек, благороден, с достойнство, не би се хвалил в социалните мрежи '' Фръц, часовника ми е Ролекс, изяжте се от яд.'' Това го правят само много много бедни духовно люде, които няма с какво друго да изпъкнат. И не става въпрос за образование, дипломи, квалификации, а за душевно богатство, емоционална интелегентност, истински добро възпитание, истински ценности.

Коментирай

..

преди 2 години

това с носовете е новия вирус...мина ги всичките

Коментирай

Ния

преди 2 години

Носът й е ужасен и въобще не отива на чертите на лицето й. Яко се е обезобразила. Търсила ефект, а се получил сериозен дефект.

Коментирай

Хелоуин

преди 2 години

Тези и двете са се сдобили с лица, приличащи на маските за Хелоуин. Лицата им са като черепи - с дупки, вместо нос и огромни озъбени ченета!

Коментирай

леле

преди 2 години

Тази се е вманиачила вече в корекциите и не прилича на себе си.Не вярвам ,че този пухчо до нея, ще я изтърпи още дълго ,ако продължава така.Иначе ще е много голям мухлю,та да одисва на това ку-ку.

Коментирай

E

преди 2 години

Как няма да й уйдисва, като руснака й остави доста пари и тя вложи в неговия бизнес. Всичко е въпрос на интереси. Ако Шиши беше с 1000 лв. заплата, дали щеше Ц.Я. да се хване с него. По улиците виждаме много Шишита, но никой не ги отразява.

Коментирай

E, chestno, mnogo vdigna letvata

преди 2 години

ei, ti puk kade tragne- kade shte mi sravniavash tia legendi s Totza krokodila? To ne stava duma samo za estestvena krasota, a i za talant i uspeshna profesia, harizma, misteria....vsichko koeto u nasha Totza lipsva. Samo edno ogromno samochuvstvie, za da prikrie kompleksite i "az tov, az onova, az sam the best, Best e the best, az sma Miss Bulgaria i Misis Russia, az razchupih predstavata za miss, az sam s 20 vishi...." Az, az, az... Pfuuu.ta ne si sedna na deformiraniat zadnik i ne si gleda semeistvoto, shtom e tolkova prezadovolena i shtastliva tazi maimuna.

Коментирай

Иванка Георгиева

преди 2 години

Тотална грозотия

Коментирай

Спрете да титуловате

преди 7 месеца

България е парламентарна република, нямаме княгини. Стига сте се излагали, тя си е Калина Сакс..,,,

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.