След „Сървайвър“: Оперираха Снежана Макавеева, Божана също се изпотроши

15 Август 2023, 11:57


"Някой иска ли битка?" С този въпрос се обърна към виртуалните си приятели актрисата Снежана Макавеева, която претърпя сложна операция на крака си и вече излезе от болницата. "Това е същият крак, който счупих по време на битка в "Сървайвър", ама сега не се разминах без операция. Вече съм добре, възстановявам се", сподели красавицата.


По време на играта през април тя претърпя серия от тежки контузии. Блондинката, която се хвърля с рогата напред във всички игри, сцепи вежда по време на драматична битка, като й бяха направени три шева, а минути след това счупи палец на крака и навехна китка. "Голямо бедствие избедствах в този "Сървайвър"! Оцелявам ден за ден!", дори успя да се пошегува актрисата в риалитито.

 

Няма и две седмици, и друг играч от "Сървайвър" - готвачката Божана Кацарова, също си счупи крака. Самата тя обясни, че от стреса и глада в играта е получила инсулинова резистентност.

 

"Еййй, ти да не видиш нещо от мен", пошегува се с приятелката си Кацарова. Мастършефката се похвали вчера в инстаграм, че е направила 28 крачки, при това без чужда помощ.

 

И Снежана, и Божана бяха едни от най-симпатичните герои в "Сървайвър". И двете са обиколили света, но Снежана от малка твърди, че предпочита мъжките игри, за разлика от Кацарова.

 

"Отраснах в компанията на трима по-големи братя - Атанас, който днес работи за "Майкрософт", и близнаците Сашо и Вальо, работещи в министерство и банка. Само аз избрах изкуството. Те ме отгледаха и опазиха. Бях мъжко момиче - износвах техните дрехи, играех на футбол, на пръчки. Да движа с момичета с роклички и куклички ми беше скучно", споделя актрисата.

 

Интересното за нея е, че е танцувала в балета на Слави Трифонов - "Сатен". Била е и модел, когато е на 13 г. "Обиколих света, знам и японски. Това беше и причината да впечатля журито, когато се явих на един кастинг. Приеха ме, тъй като искаха да се престоря на японец, който се прибира у дома - гладен и изнервен след работа, а жена му го оставила без вечеря. Явно съм ги впечатлила", смее се Снежана Макавеева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
Двете най-неприятни жени от сезона +чалгарката Татяна.Никой насила не ги е карал да се записват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени