След Сашо Кадиев и Деси Стоянова аут от ефира на Би Ти Ви

https://hotarena.net/laifstail/sled-sasho-kadiev-i-desi-stoianova-aut-ot-efira-na-bi-ti-vi HotArena.net
След Сашо Кадиев и Деси Стоянова  аут от ефира на Би Ти Ви
Деси Стоянова се готви за извънреден неплатен отпуск след Великден, научи HotArena. Водещата няма да се появява на екран поне три седмици. В студиото вместо нея ще работи колегата ѝ Александър Кадиев.

Самият Кадиев разкри в социалните мрежи, че отново ще бъде на работа след Възкресение. В края на март той слезе от екран, затваряйки се в дома си в Кокаляне заедно със своето „женско царство” – майка си Катерина Евро, жена си Таня и малката Кати – неговата дъщеричка. От Би Ти Ви тогава съобщиха, че оттеглянето му се налага заради изискванията за спазване на дистанция в условията на пандемия. Тръгна слух, че причината е случай на коронавирус в семейството, но той така и не бе потвърден.

Говори се обаче, че истинската причина да го пратят вкъщи е намаляването на рекламите в предаването „Преди обед”,

което двамата с Деси водят. Кризата се е отразила и на телевизията, която всеки ден прибира все по-малко пари от рекламодатели. В същото време Деси и Сашо, както и целият им екип, не взимали твърди заплати, а хонорари в зависимост от броя на предаванията, които се появяват. В Би Ти Ви решили да намалят разходите, като оставят в ефир само по един водещ. Твърди се, че хората, които работят зад кадър, също са разделени на две групи – работещи и почиващи, като втората група не получава заплащане. Това обаче остава скрито за очите на зрителите.

Докато си е вкъщи, Сашо се ангажира с кратки появявания в ефир чрез видеовръзка, които минават под рубриката „Дневниците на Сашо”. За тях обаче получавал символично заплащане. Същият сценарий ще бъде приложен и при Деси. Водещата едва ли ще скучае вкъщи. Тя има двама синове-близнаци, с чието дистанционно обучение ще бъде заета. Но от сега се чудела как ще свърже двата края, губейки хонорарите си за цели три седмици. Това на практика означава, че тя ще се лиши от три четвърти от заплатата си за месеца. Същото преди това е направил и Сашо, който след затварянето на театрите разчита единствено на парите от телевизията, с които издържа своето семейство.

Въпреки изтънелите си портфейли двамата водещи се опитвали да бъдат оптимисти и влизали в положението на своите шефове в Би Ти Ви. Както всички останали българи, и те се надявали кризата скоро да бъде овладяна и нещата отново да се подредят, пише \"Уикенд\". 
 

6 Коментара

George1

преди 4 години

Крайно време беше.

Коментирай

Яни

преди 4 години

И да не се връща тази проста селянка кой въобще гледа това

Коментирай

.

преди 4 години

От 20 април ще води само Сашо, а Деси ще си е в тях.Екипът е разделен на 2 , заради пандемията

Коментирай

я стига!

преди 4 години

За какви изтъпели техни портфекли говорите, бе!? Ами какво да кажат хората, кото са взимали 600-700 лв., а сега са и без тях. Никога не съм разбирала защо по телевизиите трябва да поллучават много пари. затова куцо и сакато все нататък гледа.

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

преди 3 години

Точно. И сега всички от водещи и артисти до чалга певачки ще хленчат, че обедняват. Същите, взимали хиляди до преди месец, не могли да заделят за черни дни. И ще се редят на опашки за безлихвени заеми (Ивана) и за социални помощи (Мариана Попова). Що за наглост, нахалство и безочие. . И когато всичко мине ще навлекат марковите си одежди и ще гледат от високо, защото са "ВИП". Няма такива дебили.

Коментирай

ми,

преди 3 години

Не си губя времето да им гледам глупотиите,така че ми е все едно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.