След скандала с Бойко Рашков: Антон Хекимян остава без отпуска (Шефът на новините не смее да напусне нюзрума)

1784
02 Юни 2021, 16:41


Антон Хекимян напълно е зарязал личния си живот и е станал още по-голям работохолик в последните месеци, узна HotArena.


Той вече половин година е шеф на новините в бТВ, а ангажиментите поглъщат цялото му време. И ако доскоро той успяваше да си открадне някой друг почивен уикенд, в последния месец положението сериозно се променя. Скандалът между Бойко Рашков и водещите на "Тази сутрин" Биляна Гавазова и Златимир Йочев разбуни духовете в медията. Служебният вътрешен министър ги обвини, че повтарят като папагали репликите, подадени им в слушалките, и на мястото на шефовете им би ги уволнил.


Рашков направи тежък гаф, но бТВ попадна в епицентъра на дебатите за свобода на словото. Хекимян се обвинявал, че до голяма степен носи вина за случилото се, тъй като позволил политик да атакува кадровата политика на медията, без да получи заслужен отпор. Журналистът дори не успял да мигне няколко нощи от притеснение, като постоянно премислял случката и планирал началнически решения в бъдеще. Въпреки, че скандалът заглъхна, Антон е категоричен, че в близките месеци изобщо няма да напуска нюзрума и ще остане без лятна отпуска, за да следи под лупа всеки от подчинените си. 


Родителите му са най-притеснени от ситуацията, тъй като отдавна искат единствения им син да ги дари с внуче, пише Галерия. Сестра му Вера, която е майка на две момичета, също се включва в разговорите и съветва брат си да не отлага твърде дълго. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени