Слот игра Diamond Plus с Христо Стоичков

18 Януари 2023, 17:01


Атрактивната слот игра Diamond Plus с Христо Стоичков вече е достъпна за потребителите на най-големия игрален сайт у нас WINBET. Както вероятно се досещате, специалното тук е присъствието на самия кавалер на Златната топка - най-успешният футболист в историята на България.

 

В Diamond Plus Христо Стоичков изпълнява ролята на уайлд символ, който може да се появи на риловете и да замени останалите елементи, оформяйки печеливша комбинация. Заглавието е разработено от родния провайдър Amusnet Interactive, а в следващите редове ще ви разкажем повече за нея.

 

Diamond Plus и специалното участие на Христо Стоичков

 

Този слот на Amusnet Interactive се играе с десет на брой печеливши линии и във формат 5х3 - пет рила и три редици със символи. С изключение на късметлийската седмѝца, елементите в Diamond Plus са плодчета - лимон, череши, слива, портокал, грозде, диня и банани. 

 

Естествено, специално внимание заслужава уайлдът, в който виждаме самия легендарен футболист на Барселона и националния отбор Христо Стоичков. Когато този символ се появи, той ще покрие целия рил и ще помогне за формирането на успешна комбинация. Трябва да имате предвид, че в случая уайлдът се появява единствено на рилове 2, 3 и 4. Когато уайлдът е активиран, той не само ще “задържи” целия рил, но и ще активира безплатно превъртане на останалите рилове.

 

При Diamond Plus играчите могат да се възползват и от Gamble функция, позволяваща им да удвоят всяка една печалба по-малка или равна на 350 кредита. Това се случва изцяло по желание на потребителя, като той трябва да избере червено или черно за картата, поставена пред него. Ако предположението му е правилно, печалбата се удвоява. Но ако е грешно, той я губи.

 

Разбира се, игрите на Amusnet Interactive вървят и с добре известния четиристепенен прогресивен джакпот Jackpot Cards. Разделен на четири нива - пика, купа, каро̀ и спатия, джакпот режимът се активира на случаен принцип по време на игра. Пред потребителя ще се покажат 12 карти за игра, а целта пред него е да изтегли три броя от един и същи вид. Ако това се случи, той печели съответния джакпот.

 

Специалното издание на Diamond Plus с легендарния Христо Стоичков е достъпно в онлайн казино winbet.bg и може да бъде активирано както в пълен, така и в демо режим. Безплатната версия на играта позволява да се запознаете с нея и да прецените дали да ви допада, без да рискувате да претърпите каквото и да е финансови загуби.

 

Бонус Календар Януари на WINBET

 

31 бонуса за 31 дни - това е философията на Бонус Календар Януари на най-големия игрален сайт у нас WINBET. Всеки един регистриран потребител на платформата може да отвори съответната къщичка, предназначена за датата от календара. Там играчите ги очакват приятни изненади като кеш бонуси (с или без депозит), безплатни игри и безплатни завъртания.

 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени