СлучаЕност?! Благо се ожени на рождения ден на бившата си (Джизъса сам платил сватбата)

https://hotarena.net/laifstail/sluchaenost-blago-se-ojeni-na-rojdeniia-den-na-bivshata-si HotArena.net
СлучаЕност?! Благо се ожени на рождения ден на бившата си (Джизъса сам платил сватбата)

Футболният национал Благой Георгиев пристана на красиватa Полина Спасова на пищна церемония в събота във Велинград. Това се случи точно на рождения ден на бившата му съпруга - руската татарка Есмер, и на този на новия на предпоследната му любов Златка Райкова - арменеца Карен Хачатрян. Не е ясно дали датата е избрана случайно от футболиста или нарочно, но от сторитата в инстаграм на близките до Благо лица личи, че всички те се забавляват чудесно и без него.

 

Татарката Есмер Омерова стана на 30 години и семейството й организира стилно тържество по този повод. Тя и Благо имат син Елай, който през лятото на тази година ще стане на 5 години. Нито нея, нито сина си Георгиев е виждал скоро освен с фотоси, които майката публикува в нета, става ясно от приятели на футболиста. Говори се, че момчето само знае, че е син на българина, но няма ясни спомени преживявания с Благо.

 

В момента Есмер има друг мъж в живота си и видимо нашенецът не й липсва. Двамата се разделиха преди повече от три години и оттогава почти не се чуват освен за празници. Макар таткото на няколко пъти да е пояснявал, че е в приятелски отношения както със семейството на Есмер, така и със сина си, той не е много склонен да пътува до Русия, за да се вижда със „старото\" си семейство. Още повече че в момента там положението никак не е розово предвид военния конфликт.

 

За Благо новото семейство с 26-годишната Полина Спасова сега е на дневен ред. Двамата си казаха „да\" в затворен комплекс във Велинград пред очите на семействата и любимите им приятели. Официално не се твърди, че булката чака бебе, макар да се промъкваха слухове и за това преди сключването на брака. Това е първи подпис в гражданското за Полина, а за Благо е втори. Според приятелите им досега той никога не е бил толкова влюбен и сам проявил желание да се ожени пред бог за Пoли, на която не смята да изневерява, защото е „любовта на живота му“, пише „България Днес“.

 

Нещо повече – според запознати, Джизъса сам платил масрафа около сватбата, противно на очакванията, че сватбата ще поеме бащата на булката.

16 Коментара

Хахааааахахаааа

преди 1 година

Тая статийка Джизъса ли я плати??? Хахааа.. Бил влюбен???? Нямало да и изневери??? Бил платил той???? Това и Благо да го прочете, няма да го повярва!!!!!хахаас

Коментирай

крокодил от нил

преди 1 година

Тя булката смата 'красавица', повече ми приличат на ромски младоженци. След 2 години да чакаме другата сватба с 'любовта на живота му'.

Коментирай

555

преди 1 година

Благо е като златотърсачките - жени се само за богатите си половинки.

Коментирай

мангали

преди 1 година

Тази каква грозна черна мангалка е.И погледа и е тежък, лош и злобен.Сигурно се има за велика като е от богато семейство.А този няма да и изневерява докато отнова не го засърби, защото това вече си е перманентно състояние.Сигурно иска да харчи парите им, а настрани пак да си ходя.Няма значение- не мисля чеще бъдат щастливи , особено като са направили толкова много хора нещастни- жени, деца - излъгани, изоставени и унизени.И тази също е разбила връзка и оставила дете без баща, така че да не се надява на щастие.Точно жалки мангали!

Коментирай

Ромска сватба

преди 1 година

Не ви ли приличат на роми???

Коментирай

......па

преди 1 година

Той само за платено материалче има пари/но и това не е сигурно/.Аз ако съм на мястото на тъста ще го направя пиколо в хотела за да си избия парите за сватбата а и най-после бившия пишман ритнитопковец да се хване на някаква нормална работа,че акъла му иначе все е по нови женуря.

Коментирай

Гост

преди 1 година

Смешко,, Това, че е венчани не означава, че няма да и изневери. То колко ктове има по него и прави глупост след глупост. Играе си със чувствата на жените и децата. Но който се смее последен най добре се смее. Отървага се бившите му от него, докато са млади ще си оправят живота жалко само за децата му. И тази като е отделила един баща от детето му дали се чувства добре. Февруари началото на Малдивите със Златка, края на месеца т е. след 20 дни вече женен с халка. БЕЗОТГОВОРЕН.

Коментирай

Гост

преди 1 година

То и второто му дете Давид имаше рожден ден Всяка година го поздравява по социалните мрежи. Тази година го подмина. Явно сватбата му е била по важна от децата му

Коментирай

Габи

преди 1 година

То ако му бяха важни децата, нямаше да ги прави по този безотговорен начин.Добре пробвал си сериозна връзка имал си деца, виждаш че си курвар, ами спри се.Живей си свободно, сменяй си ги ако искаш всеки ден никой нищо няма да ти каже.Ама при условие, че си курвар да правиш сватби , да имаш от всяка дете с обещание за семейство и после най-безцеремонно да се хващаш с друга, за мен това е много зъл и пропаднал човек.И да не ми говори как мислел за децата, като съсипеш майката и е нещастна, то и детето расте нещастно в някаква степен.Но кой да мисли за тия неща, наистина този трябва да го кастрират и да спре да се размножава.А тази и тя ще плаща грехове, дето оставя деца без бащи.И нея същото я чака, че и по-лошо!

Коментирай

Глупак

преди 1 година

Какво не ти даде Златка дето ти гледаше децата от Хриси бе галфон горнобански?Защо не се ожени за нея ами за тая курва кирлива Полина проституткова? Тоя път ще те ритне тая пача като и скимне че не те иска.Прави си ПР с тебе и после ще те ритне както ти изостави Златка Христина и Есмер

Коментирай

LoRa

преди 1 година

За който не помни, той и за Златка разправяше, че била любовта на живота му, че другите били различни, а нея цял живот бил я търсил… И там бяха бебета, силни любови, татуировки, обяснения, пози, еднакви дрешки, НО….

Коментирай

Додо

преди 1 година

Чакаме да видим след две години в коя ли ще се влюби.

Коментирай

Буби

преди 1 година

Абсолютно! Най-вече по тъста си личи, че са роми. И Благо май е от боята междудругото.

Коментирай

Хахаха

преди 1 година

Хахах, в инстаграма на тоя скъсаняк на едно от сторитата е сложил реклама на торти. Смятай дали не им е пойскал безплатна торта за сметка на рекламка? Сам бил платил, с какво? Тоя няма ли 8 деца на издръжка вече? От ментетата дето носи и качеството на изкуствените му зъби човек веднага разбира, че пари за харчене няма тоя.

Коментирай

много е....

преди 1 година

защо да чака толкова дълго, прости офци като полинка , колкото искаш .... При Джизъса е, таз година булка, догодина нова булка.....

Коментирай

xxx

преди 1 година

Децата от Хриси си ги гледа ХРИСИ и приятеля й!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.