Сменят Орлин Павлов в „Събота вечер по БНТ“ с Жоро Любенов

08 Август 2023, 10:58


Орлин Павлов вече няма да е водещ на шоуто на Българската национална телевизия "Събота вечер с БНТ". Негов заместник ще стане водещият на уикенд блока Георги Любенов.

И Жоро, и Орлин Павлов от години са любимци на зрителите. Факт е, че БНТ предпочита да слага за водещи на шоуто си лица, които се харесват на публиката. Преди Орлин Павлов на стола му седяха актьорите Ники Станоев и Митко Павлов.


От БНТ засега предпочетоха да замълчат в коментар за новото лице на предаването.

Интересно съвпадение е, че първото интервю по повод първото предаване на съботното токшоу на Орлин Павлов беше именно с Георги Любенов. Тогава Орлин поиска от опитния Любенов да му подскаже какво да прави на новата си работа. Водещият на "Денят започва с..." с усмивка му каза да се оправя сам.

"Не мисля, че това е доста огромна стъпка или доста огромна смяна. Опитът ми в разнообразни направления единствено може да ми помогне в тази", каза Орлин още в самото начало като седна на стола на водещия. Той даде обещание да не изпада в самоцелни опити да прави смехории в предаването, а да се опита да е занимателен и без непотребни крайности. Нямало и да се прави на забавен, като вкарва гостите си в рискови неща като да вземем за пример ястие на червеи, както вършат в някои други излъчвания. И да, в този смисъл наистина удържа на думата си.


Един от първите гости на Орлин Павлов бе съименникът му - Орлин Горанов. Двамата направиха истинско шоу, като попяха и умилиха женските сърца с хитовете си.


Шоуто в събота започна през есента на 2020 година със заглавие "Събота вечер с Митко Павлов". Когато водещият бе заменен, заглавието също бе променено на "Събота вечер с БНТ". Още тогава стана ясно, че концепцията отсега нататък ще е водещите да се сменят постоянно, само че форматът да се резервира.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Браво
преди месец
-1
Този Павлов е мега нахален,бута се навсякъде и не става за нищо...то не са реклами,то не е чудо...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Pipi
преди месец
-9
Върнете Митко Павлов
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
-1
На връзкарите и натегачите като Орлин Павлов се чудят каква работа да им измислят за да се набутат на постоянна заплатка у някоя телевизия.То не бе певец,участник в танцувално шоу, актьор,водещ т.е пенкилер.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени