Смешко! Азис пак се сравни с Мадона

https://hotarena.net/lubopitno/smeshko-azis-pak-se-sravni-s-madona HotArena.net
Смешко! Азис пак се сравни с Мадона
Азис пак се сравни с Мадона. Фолк певецът, който е сред панелистите в шоуто „Маскираният певец”, направи препратката към световната музикална звезда покрай критиката си към тези фенове, които непрекъснато се опитват да му дават тон в живота и кариерата.

„Защо вие ще определяте каква музика да правя?! Защо вие ще казвате каква брада и каква коса да нося?! Нито съм ви гадже,нито съпруг, нито баща!

И аз искам Мадона да направи песен като La isla bonita, но тя никога не повтори, а продължи напред. Аз никога не си позволих да й напиша каква музика да прави, че розовата й коса не ми харесва. Това е неин избор и аз се подчинявам на таланта и харизмата и! Ще правя музика, която аз харесвам! Оставете ме да творя на воля! Аз решавам!”, написа в социалните мрежи Азис преди дни.

Сравнението му с Мадона не учуди никого. Все пак отдавна се знае, че Краля на фолка е страстен почитател на поп звездата и често се вдъхновява от нея за свои изяви. В бранша се знае, че голямата мечта на Азис е да пее на една сцена с Мадона, писа Уикенд.  

2 Коментара

!!!!

преди 3 години

Азис пее по - добре от Мадона. Ако се беше родил в САЩ, щеше да бъде супер звезда.

Коментирай

абе,

преди 3 години

Никой нямаше и да го отрази.А и не е нужно да си роден в САЩ за да станеш звезда там.Границите са отворени,да заминава и да се доказава.Но там Азисовци с лопата да ги ринеш.Затова и не смее да отиде зад граница да прави кариера.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.