СМЯХ! Олицетворение на целомъдрието: Натали Трифонова няма време за почивка и за мъже

https://hotarena.net/laifstail/smiah-olicetvorenie-na-celomadrieto-natali-trifonova-niama-vreme-za-pochivka-i-za-maje HotArena.net
СМЯХ! Олицетворение на целомъдрието: Натали Трифонова няма време за почивка и за мъже

Натали Трифонова е много заета, откакто води две предавания по Би Ти Ви („Геймър” и „Култ”), че и прогнозата за времето. Дългокраката блондинка се ожали пред колеги, че от половин година не е почивала, защото непрекъснато е на работа. Не й оставало време и за мъже, защото в момента напълно се е посветила на кариерата си.

 

Хубавицата е една от звездите на Би Ти Ви, а работата си в телевизията започва съвсем случайно. За първи път изгрява на екран  в несъществуваща вече ТВ 7. Там също чете прогнозата за времето и има предване за кино, култура и шоубизнес. От Би Ти Ви я забелязват и я канят на мястото на Станислава Цалова, която тъкмо излиза в отпуск по майчинство. Оттам насетне блондинката се сдобива с широка популярност и много почитатели, предимно от мъжки пол.

Натали казва, че не спазва специални ритуали преди ефир, въпреки че колегите й хвърлят чаша с вода за късмет преди дебютното предаване „Култ”. „Имам и червен конец на ръката, който да ме пази от уроки”, признава красавицата. Тя е доволна, че досега не е имала сериозни гафове и зрителите наистина я харесват. „Би Ти Ви е моят втори дом. Не съм синоптик по образование, което ме задължава да се интересувам двойно повече от всичко, свързано с метеорологичната обстановката. За всички тези години научих, че времето винаги може да ти изиграе шега, колкото и да си подготвен”, споделяла е водещата.

Малцина знаят, че в ученическите си години Трифонова се занимава професионално с боулинг. Тя проявява интерес към играта заради своя баща, а първончалното увлечение бързо прераства в сериозно занимание. Натали даже ходи по състезания и с лекота отвява конкуренцията. Блондинката приключва с боулинга, когато майка й я насочва да запълва времето си с нещо по-сериозно. Оттогава водещата е прекратила професионалните си изяви в тази област, но и до днес понякога хваща топката, когато иска да се разтовари.

Като малка Натали има начертан път пред себе си. Тя е от лекарско семейство – майка й е стоматолог, а баба й – педиарът. Всички очакват Трифонова също да учи медицина, но тя не пожелава да тръгне в тази посока. „Когато ми разказаха за изпитите по анатомия, веднага се отказах”, спомня си усмихнатата синоптичка. Звездата на Би Ти Ви завършва математическа гимназия, но открай време я привличат по-артистичните, а не научните изяви. Като дете иска да стане певица, манекенка, балерина. В тийнейджърски си години се занимава активно и с танци.

По-наблюдателните зрители помнят, че Натали  е участвала в конкурса „Танцувай с мен”, организиран от Слави Трифонов. По това време тя е само на 19 години. Без да се притеснява, бъдещата синоптичка се появява пред журито в ултра къса пола и горнище на бански, накичено с пайети. Провокативната й визия веднага грабва Слави. Още с първите си въпроси той започва да се шегува с нея. Пита я дали си има гадже. Оттам тръгват и слуховете, че му е била любовница, че я е уредил на работа в Би Ти Ви. Те обаче не са потвърдени. Трифонова казва, че не би разчитала на мъж да я подпомага в кариерата.

Що се отнася до личния живот, в момента Натали няма мъж до себе си. Миналата есен тя чукна 30 години, но все още не е открила човека, с когото да създаде семейство и дете, защото се е посветила на кариерата си. „Никога не съм била сгодена. Смятам, че мъжът трябва да предприеме първата крачка, когато се почувства готов. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното съвместно съжителстване на семейни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво им пречи да се оженят? Не виждам причина това да не се случи. Искам да стана майка, но не знам дали съм готова”, откровена е синоптичката.

Иначе списъкът с любовни завоевания на Натали хич не е кратък. В продължение на 3 години тя излиза с бившия водещ на Нова тв Деян Веселинов, а после и с футболиста Антонио Аниете. Най-голямата любов на блондинката обаче е мургавият момък Доан Хасан, с когото се знаят още от ученици. След завършването на гимназията обаче пътищата им се разделят за известен период. През това време красавицата излиза с различни мъже, но не се задържа  с нито един и все се връща при Хасан, който я глези като принцеса. Въпреки толерантността му обаче, преди повече от година Натали за пореден път го зарязва, като причината за разлъката не е известна.

8 Коментара

Начо Трифонов

преди 2 години

Като пишете, че няма мъж в момента и няма време, да разбираме, че вече Баце не я е…е, така ли?

Коментирай

Гуца от Сунгурларе

преди 2 години

Сигурно в малкото си свободно време работи, като дъска за гладене ?! Иначе... няма по- ПРОСТОВАТА водеща в тв ефил, ако разчита само на дългите крака и на гнусната бенка на ръката си ще продължи да проваля всяко следващо предаване с което се захване..

Коментирай

Никсън

преди 2 години

Точно - обява вече не съм с този търся си нив спонсор. Жалка картинка

Коментирай

илко

преди 2 години

Иначе списъкът с любовни завоевания на Натали хич не е кратък. ауууууу иначе в моменгта била "сама" ха ха хаха ха ха ха ха ха ха ха демек вече си търся НОВ заможех спонсор

Коментирай

Ха ха

преди 2 години

Този проскубан ,рус перхидрол кой и защо го лансира? Висока е ок,но много кофти я обличат.Тънка такия и прасците й по- едри от ръцете.

Коментирай

Хи хи

преди 2 години

О боже и какво като е висока... Кон

Коментирай

защо

преди 2 години

Защо тази злоба? Прасците трябва да са едри, глезените трябва да са тънки, ама от злоба се обърка.

Коментирай

Иля

преди 2 години

На жената глезена трябва да и е тънък, а на натали не е , прасците трябва да са оформени, а не равни с бдрата като нейните. Въпрос на вкус, няма злоба

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.