Снахата на Божков отново вършее по баровете (Ива Софиянска се върна към стария си начин на живот)

https://hotarena.net/laifstail/snahata-na-bojkov-otnovo-varshee-po-barovete HotArena.net
Снахата на Божков отново вършее по баровете (Ива Софиянска се върна към стария си начин на живот)
Снахата на укриващия се в Дубай Васил Божков, срещу когото са повдигнати рекордните 18 обвинения, се е върнала към стария си начин на живот, видя HotArena.


Ива Софиянска явно не се впечатлява от съдебните драми в семейството и отново се е впуснала в луд нощен живот. Преди дни тв водещата откри летния парти сезон, появявайки се на купон в известен столичен бар, намиращ се на улица Раковски. Там Ива се забавлявала в компанията на свои дружки и никак не изглеждала потисната и депресирана, разказват очевидци. 


Присъствието й не останало незабелязано от гостите на нощното заведение, защото снахата на Божков се появила с ефектен тоалет, прическа и силен вечерен грим. Макар в последните години да се придържа към имиджа на скромна и обрана майка и милионерска съпруга, дъщерята на бившия столичен кмет Стефан Софиянски явно не е загърбила навиците си от младостта. 


Тя цяла вечер не слязла от дансинга и не спирала да дава наздравици с коктейли. Именно богатата банкетна култура я вкара в устата на клюкарите още докато Ива беше ученичка. На купона обаче не се появил нейния съпруг Антон Божков, който е на свобода срещу колосалната гаранция от 1 милион лева. Божков-младши има обвинение за пране на пари, но бе пуснат от съда с парична мярка, докато жената на олигарха - Елена Динева, все още е в ареста. 


Единствено снахата на Божков не попадна в полезрението на прокуратурата и остана в периферията на разгрома на фамилията. След ареста на свекър си за известно време Ива се покри, но после се завърна към стария си начин на живот. Рубриката й в уикенд предаването на Нова ТВ \"Събуди се\" върви с пълна сила и тя продължава всяка седмица да се среща и снима интервюта с известни личности, пише Ретро. 



8 Коментара

Готина е

преди 3 години

Наистина. Да се кефи и това е

Коментирай

Много сте прости

преди 3 години

Към тия, които и слагат минус Не я познавате и си действате наизуст, ама явно и вие сте наизуст....

Коментирай

B

преди 3 години

Az ako biah i muja mi e bil v aresta, tusta mi se izdirva j ciala sofia znae kak popadnah v televiziata vzimaiki miastoto na niakoi uchenolubivo momiche koeto e uchilo jurnalistika i vsichki znaiat bashta mi kak susipa budjetite ba sofua, shtiah da stoia zatvorena vkushti. Nova nagleee da ia ostavia da pravi psevdo intervuta i da ia gledame po televiziata kogato cialoto i semeistvo se razsledva

Коментирай

снт

преди 3 години

Да я махат от Нова тв , защото е никакъв , ама никакъв журналист . Пълна бездарница за екран , но натрапена , както държанките на свекъра и. !А да си ходи където иска.

Коментирай

>>>>

преди 3 години

Самоуважавай се,пиши на кирилица.Иначе коментара е точен,само че крадците от криминалния преход учат децата си да са нагли като самите себе си,та не очаквай срам и благородни постъпки от тях.Виновни са и тези които ги пробутват в медииното пространство срещу подкуп.

Коментирай

Прост

преди 3 години

Ние като я чуем по телевизията и искаме да ревем..... Не я харесваме, не е чаровна, няма присъствие....да не изброявам.....с една дума, твоята любима НЕ Става И имаме право да не я харесваме, защото е натрапвана като публично лице..... Без връзките и щеше да е никой...

Коментирай

Вие си плюйте

преди 3 години

Друго освен виртуална свобода нямате....Прости хора!!! Нея не и дреме и пак казвам, че е готин човек.

Коментирай

LELE

преди 3 години

AUU! KAKVO E TOVA IZVANZEMNO NA SNIMKATA?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.