Снахата на Доган проговори: С Демир искаме още деца! +Памела отказва да работи

https://hotarena.net/laifstail/snahata-na-dogan-progovori-s-demir-iskame-oshte-deca-pamela-otkazva-da-raboti HotArena.net
Снахата на Доган проговори: С Демир искаме още деца! +Памела отказва да работи

Снахата на Ахмед Доган вдигна завесата около себе си и семейния си живот със сина на Сокола – Демир, и хвърли бомбата, че скоро в Сараите може да проплаче и второ бебе, узна HotArena.

 

Хубавата Памела, която дари с първороден внук почетния председател на ДПС през миналия декември, отговори на серия от лични въпроси под формата на лексикон в социалните мрежи.

 

Запитана дали има намерение да започне скоро да работи, Памела сподели: „Имам доста варианти, но засега си гледам бебчето, а и по принцип искаме повече деца. Та, не знам какъв ще е развоят на нещата. За мен, от женска гледна точка, семейството е на първо място. Искам да съм 100% пълноценна за тях“, цитира „Ретро“.

 

Така снахата на Доган разсея слуховете, че със сина му отново са разделени. Тази хипотеза е подклаждана и от факта, че Демир никога не пуска снимки с Памела в социалната мрежа. Дори и с бебето им не срещаме такива.

 

Преди дни внукът на Сокола – Адмир, направи и първото си море. Памела сподели летни кадри от почивката им край Бургас. Няколко пъти преди това са го водили на басейн, за да свикне с големите води.

 

Памела и Демир вече година и половина живеят на семейни начала. И по всичко личи, че нямат намерение да минават под венчило дори и заради бебето им. Едно е сигурно – Ахмед Доган със сигурност одобрява Памела за снаха, тъй като редовно кани семейството й в сараите, а на рождения му ден през пролетта тя бе сред малцината подбрани гости на партито по случай рождения му ден.

7 Коментара

Blqk

преди 4 години

Първоначално реших, че това е Линдарева. Хахахахахахах Бтв, много странно й расте косата на тази. Някак... Все едно оплешивява.

Коментирай

A

преди 4 години

Kak i e instagrama

Коментирай

Наталия

преди 4 години

Естествено че няма да иска да работи. Аз да имах късмета да съм снаха на Ахмед Доган, щях да се изсмея ако някой ми зададе въпроса "Имаш ли намерение скоро да работиш?" А мъника на снимката е с най-сладката и очарователна шапчица която съм виждала напоследък!

Коментирай

Stela

преди 4 години

A ti kolko dolen parcal si.......Dobre,4e si prosta i ne znaesh........Ako imashe pone edna.......ne,ne,polovin g£nka,6eshe da se vidish kakva kloaka si.Nai-nisshata forma na sa6estvuvame,parazitira6,otpadak razminat umstveno na evolucionno nivo dori ot 4ehal4eto....ako mojeshe da se vidish.......dobre,4e ne mojesh....6eshe da si pr£snesh posredstveniq mozak,nikomo nenujen taka ili ina4e.....Jalka rabota....na ba6a mi starata Volga e po-stegnata ot hralupata s koqto iskash da si dokarash PATUSHKI,SHANTI4ka i nqkoe parcal4e.....SRAM si za roditelite si,a za ba6a ti.......gorkiq

Коментирай

даммм

преди 4 години

значи работещите жени не са ,,100 % пълноценни” за децата и семествата си ...?!?!?!

Коментирай

Shht

преди 4 години

Eiiiiiiii kyrvolqka plovdivski matia lecheva tolko tocheshe ligi na demir i isteriii che q zarqzva zaradi tova momiche xaxaxa

Коментирай

е

преди 4 години

Верно, че на Линдарева прилича на първо гледане и под ъгъла който е снимана. И все пак, едно интервю с това момиче не съм видяла. Как говори, как се държи ... същата работа като с Теа Минкова на Наум Шопов.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.