Снахата на Васил Божков приключи с Нова ТВ! А сега накъде? (Подробности)

https://hotarena.net/az-jenata/snahata-na-vasil-bojkov-prikliuchi-s-nova-tv-a-sega-nakade HotArena.net
Снахата на Васил Божков приключи с Нова ТВ! А сега накъде? (Подробности)

Поредното разпознаваемо лице напусна „Нова“! Водещата Ива Софиянска-Божкова е аут от частната телевизия. За раздялата призна самата журналистка. В социалната мрежи тя сподели, че напуска най-гледаната телевизия.

 

За раздялата на Божкова с „Нова“ се заговори още преди няколко месеца. Водещата обаче поясни, че напуска частната телевизия сега, дни преди началото на есенно-зимния сезон.

 

Една от версиите е, че снахата на Васил Божков е уволнена от телевизията. Ива дълги години води собствени рубрика в съботно-неделния блок на телевизията. От известно време гледаемостта на нейните проекти спада рязко. Въпреки че полага

огромни усилия да вдигне още повече рейтинга с оригинални и силни материали, шефовете на „Нова“ вземат решение да се разделят със Софиянска.

 

Покрай кризата с коронавируса частната телевизия редуцира бюджета. Журналисти със сериозни заплати бяха уволнени, вероятно в това число влиза и Ива Софиянска-Божкова. Снахата на обвиняемия бос си урежда колосална сума, още при старите собствениците на телевизията.

 

Засега Ива планира да си вземе кратка почивка, след което да си намери работа в друга медия. Дъщерята на Стефан Софиянски не иска да се занимава с друго освен с телевизионна журналистика. Очаква се на мястото на Ива да се появи друга популярна журналистка, която да запълни дупката в екипа на предаването „Събуди се“, където снахата на Божков се подвизава доскоро.

14 Коментара

Хм

преди 3 години

Ама какъв журналист е?Тя има говорен дефект.И не- не завиждам ,защото е снаха на Божков.Такива ги пробутват още от ученическите им години- в случая когато баща й беше кмет.

Коментирай

ИВО

преди 3 години

На тати пръдлата

Коментирай

Една бездарна пуйка

преди 3 години

Много добре, лошото е че пак ще и купят място някъде другаде....

Коментирай

!

преди 3 години

Ама това на снимката наистина ли е момиче !?!?

Коментирай

2

преди 3 години

То пък една рубрика.Показваха разглезените синчета и дъщерички на тоя и оня.Не стига че тази я набутали за водеща, дето не може да говори, ами и набутваха децата на "известните" и на тях да им правят реклама.Гледала съм 1-2 от тази рубрика и не ми е интерсно коя лигла ходила на почивка и кое синче на един кой си крадец си купило нова кола.Абсолютно излишна рубрика, добре че са я махнали.

Коментирай

hoi

преди 3 години

Някои момичета, не са красиви, но са чаровни, тая не е от тях.

Коментирай

ИВО

преди 3 години

Да си спомним МелоТВмания и кои бяха водещите там.Пипи голямата Глава(дъщеря на Сашо Диков и Аня Пенчева),Ники Илиев,,мамин Ники,,(Баща му режисьор,вуйчо му Георги Кадурин),пънеше се ,каго говори,като ,,балканче ,, на баир-вдчидях ме го и какво режисьорче е..и другата парашутиска на тати Пиклата Ива Софиянска( дъщерята на кмета с мазната усмивка)..

Коментирай

Та

преди 3 години

Забравил си Сърчаджиевото копеле Александра, която сега е веселата вдовица. Имаше и един Наско от ЪпДаун, но той на кой е човек не се знае.

Коментирай

Тази е мъж

преди 3 години

Одрала е кожата на грозната си майка. Всичките щерки на Софиянски са грозни като нея. И трите. Не,че той е пръв красавец :)

Коментирай

Debeli Vejdichki

преди 3 години

S tia DEBELI VEJDICHKI na Groznitsata i tova i e mnogo. S Turche sha se ebe sega, kato iska pari.

Коментирай

Mnn Daa

преди 3 години

Na Iva NE I SE UDAVA da e vodeshta. Mnogo e ambitsiozna, ama bez pokritie. BEZDARNA E. Da si tarsi druga rabota. Za shivachki I za kasierki tarsiat navsiakade. Pak I tam, I s debeli vejdi vzimat.

Коментирай

Traversche

преди 3 години

Tova e Travers.

Коментирай

БЕЗПЛАТНИ Е-КНИГИ

преди 3 години

bg-biblioteka.blogspot.com

Коментирай

Божидар

преди 3 години

Тази е мегаааа грозна , ужас

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.