Снежана Макавеева живее с жена (Звездата от „Под прикритие” не крие пристрастията си към своя пол)

https://hotarena.net/laifstail/snejana-makaveeva-jivee-s-jena HotArena.net
Снежана Макавеева живее с жена (Звездата от „Под прикритие” не крие пристрастията си към своя пол)
Снежана Макавеева, която изгря в хитовия сериал „Под прикритие”, от няколко месеца има официална връзка с жена, издават нейни колеги, узна HotArena.


Партньорката й е известна актриса и точно любовта към киното и театъра ги сближила първоначално. Връзката им бързо станала сериозна и сега двете дами дори живеят заедно.


Снежана никога не е заявявала в прав текст, че е бисексуална, но интимните й отношения с различни жени не са тайна в артистичните среди. Говори се, че блондинката е имала вземане-даване с Галя от балет „Сатен” и с няколко свои колежки. Най-популярната й лесбийска връзка обаче е тази с певицата Люси Дяковска.


Авантюрата на изпълнителката и актрисата продължила само няколко месеца. Хора от обкръжението им твърдят, че Снежана била прекалено вятърничава за по-зрялата Люси, а и тогава не била готова за сериозни отношения. След разлъката звездата от сериала „Под прикритие” отново се ориентирала към мъжете, но мачовците бързо й омръзнали и с днешна дата пак „плува на левия бряг”.


Говори се, че родителите на Макавеева били шокирани от разкрепостеното й поведение и се надявали, че ще се върне „в правия път”. Приятелите й пък смятали,  че излиза с жени от интерес към нестандартните изживявания, но последната й връзка ставала все по-сериозна. Снежана разправяла, че се чувства много обичана и усмивката не слизала от лицето й. „Мисля, че най-сетне открих сродната си душа! Отдавна не съм била толкова спокойна и щастлива!”, коментирала актрисата пред свои близки.


За Макавеева е известно още, че е една от големите любови на Мариан Вълев - Куката. Актьорите се срещнаха на снимачната площадка на сериала „Под прикритие” и бързо се превърнаха в любимата светска двойка на феновете. Не се притесняваха да демонстрират публично чувствата си и изглеждаха щастливи, но изневяра от страна на палавата блондинка сложила край на отношенията им. Клюката гласи, че младата актриса редовно кръшкала на Мариан, при това и с хора от двата пола, а той преживял тежко измените й. Голямата разлика във възрастта им – цели 20 години, също оказала влияние и раздялата не закъсняла, пише Уикенд.

4 Коментара

НЕВЕ

преди 3 години

НБ

Коментирай

Надя

преди 3 години

Голяма си определи си ориентацията ,ти да си ОК. На нас ни е все безразлично. Да не те запомним само с дилемата хетеро или бисексоална да бъда? Тогава ще бъде жалко за персоната ти!!

Коментирай

и

преди 3 години

Тя има вид точно на някаква пропаднала наркоманка и лесбийка. Те всъщност всички жени от "Под прикритие" бяха супер анти-секси и страстоубийки и си личеше, че кастинга за жените е правен от други жени - типичните сухарки софийски интелектуалки, които идея си нямат какво харесват мъжете или по-скоро знаят, но много ги е яд.

Коментирай

#?

преди 3 години

Невена Бозукова ли?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.