Снежана Макавеева плаче всеки ден

21 Май 2023, 11:00


Снежана Макавеева е изгубила кучето си Кари. Питбулът на актрисата е починал, докато тя е била в Доминикана за участието си в „Сървайвър”. Чак сега блондинката събра сили да сподели мъката, която преживява. Явно за нея четириногото е било много повече от домашен любимец.

 

Това са част от изпълнените с болка словоизлияния на звездата в мрежата: „Това е последната ни снимка, любов моя! В деня, в който тръгнах към Доминикана! Един живот не стига! Кучешкият живот заслужава да е най- дълъг, а пък е най- кратък. Ти си истинският сървайвър, любов моя, всички казваха, че няма да издържиш, а ти беше толкова щастлива и живееше заради мен, знам го. Изчака ме да замина толкова далеч да изживявам мечтите си, за да се отпуснеш и да тръгнеш по следващия си път. Отново мислейки за мен. Да не те видя и да не ме боли. Боли ме. Страшно ме боли. Завинаги. Толкова време не вярвах и не намирах сили да мисля и да пиша за теб, получавах паник атаки и спирах да дишам. Но знам, че трябва да те пусна. Да, колкото и да са ни винили, че сме обсебени една от друга, това беше и остава най-силната връзка в живота ми. Сигурна съм, че само майчината може да се сравни. Обичам те безкрайно. Благодаря ти, че 14 години избра да бъда на първо място в сърцето ти, а ти беше на първо място в моето. Само ние си знаем какво сме преживели.

Благодаря и на всички, които обичаха Кари и бяха част от приказния й живот. Не знам дали и как щях да се справя, ако не бях минала през „Сървайвър”, затова благодаря и на него. Това беше една паралелна реалност, която така главоломно ме завъртя, че когато се върнах, усещах, че съм затворила много врати от стария си живот. Аз самата се усещам променена. Любов моя, ти ще останеш константа в сърцето ми завинаги. Ти си моята безкрайност!”

От думите на Снежана личи, че много страда за починалото си куче. Актрисата е бунтарка и чепат характер от малка - само четироногото успявало да разтопи сърцето й. Сега участничката в „Сървайвър” е решила да започне нов етап от житейския си път и най-накрая да си позволи да бъде щастлива – не само в професионалния, но и в личния си живот.


Актрисата признава, че често плаче – почти всеки ден. Тя вярва, че мъката трябва да се излива и да даваме воля на чувствата, за да пречистваме душата си. Точно така направила и след смъртта на кучето си. Губила е също и близки хора. „Урокът, който получих, когато загубих моя близка, е, че няма нищо друго страшно. Да държиш ръката на 33-годишната си приятелка в линейка по път към хоспис, където да прекара последните си дни, е нещото, което разби всичките ми други притеснения на пух и прах. Толкова години се учим на търпение, смирение, на доброта и разбиране, но, за съжаление, когато се случи най-страшното, урокът е най-категоричен и значим”, разсъждава актрисата.

Макавеева има силен характер и несполучливите й връзки досега не са я сломявали. „Хората, които наистина са успявали да ми влязат под кожата, се броят на пръстите на едната ръка”, твърди блондинката.

Преди време Снежана мечтаела до 25 години да е омъжена и с деца, но животът я отвел в различна посока. На 33 тя още не е открила правилния човек за себе си. Най-голямата й любов и сродна душа досега е именно питбулът Кари, който за съжаление, вече не е сред живите.

„Никога не съм съжалявала за нещо, което съм направила. Правила съм и хубави, и лоши неща. Харесвам Марк Твен, който казва, че ще съжаляваме много повече за нещата, които не сме направили, отколкото за тези, които сме. И да си гоним мечтите. Аз моите всичките ще си ги осъществя!”, зарича се звездата от „Под прикритие” и „Сървайвър”.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Явор
преди 2 седмици
0
Защо винаги ми е изглеждала толкова нечистоплътна тая жена? Повечето актриси са така впрочем
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени