Софка и Гринго в Дубай за ЧРД

https://hotarena.net/lubopitno/sofka-i-gringo-v-dubai-za-chrd HotArena.net
Софка и Гринго в Дубай за ЧРД

 

Софи Маринова и мъжът й Гринго заминаха за Дубай за рождения й ден. Напук на слуховете, че пак са разделени, двамата са все така заедно и се забавляват в емирството, научи HotArena.

Маринова днес навършва 44 години и е решила да посрещне празника на някое топло място, където не е ходила. Затова избрала Дубай–хем красиво, хем тузарско.

Плътно до Софи е и мъжът й Гринго. Двамата за пореден път показаха, че не са разделени.

За празника Софка е запазила луксозен ресторант в Абу Даби, където цялата компания си прекара чудесно до ранни зори, пише „България днес”.

 

Освен Софи и Гринго, в Дубай са още синът на Софи–Лоренцо, както и братовчедка й със своето семейство. Маринова плаща цялата ваканция на фамилията и ги е настанила в един от най-луксозните хотели.

Софи дори се забули, за да усети по-пълно атмосферата на местната култура. А Гринго се премени като шейх.

Компанията посети най-известните забележителности в Дубай, включително президентския дворец и Бурж Халифа.

 

8 Коментара

Наталия

преди 4 години

И аз наскоро успях да навестя Дубай и беше меко казано нереално! Всичко блести и е толкова просторно и красиво че още оставам без дъх като си спомня. За Софка може и да е дори романтично изживяване - друго си е Гринго да те пребие в Дубай, а не в България. Боже мой, какъв ужасен вкус има Софка за мъжете... А фетиша някой да те пребива и ти да му плащаш сметките ми е непонятен.

Коментирай

е

преди 4 години

Наталийка, последните ти 3 изречения са доста смислени!

Коментирай

Наталия

преди 4 години

Благодаря!

Коментирай

Явор

преди 4 години

Много ми е интересно на какъв език се оправят в чужбина

Коментирай

Dolna pachavra

преди 4 години

Tatske, na men pak mi e absolutno neponiatno kak moje da te shibat i da ti ti plashtat. Shibaneto e za kef! Shto za prostotia, neponiatna! P.S. Nerealno ti e Dubai, shtoto ne si hodila na St. Barts, Hawaii ili Boracay island! Drebna dushitsa- otishla v arabskiat svait i si misli, che e v Raya! Gorkoto tsigane!

Коментирай

Ha

преди 4 години

E na towa mu se kazwa MANGALSKA RABOTA!

Коментирай

Ha

преди 4 години

E na towa mu se kazwa MANGALSKA RABOTA!

Коментирай

Mlakni ma, kurwo smotana!

преди 4 години

Az moga shte te prebiwam wseki den, kurwo smotana. Za praw pat v jiwota si wijdam goworjasjta putka s twoe litze. Wzemi skochi ot wisoko i pomogni na Balgaria da stane edna po-dobra strana s edna izfirjasala putka po-malko. Hayde sega marsh, uruspijo spetmoljasala, urigwash se i pardish na sperma!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.