Софка спечели 350 бона от концерта в „Арена Армеец”

16 Октомври 2022, 13:00


„Давате ми дълголетие”, просълзи се певицата при откриването на спектакъла по повод 25-та й годишнина на сцената

 

Около 350 000 лева чисто е спечелила от концерта си в зала „Арена Армеец” миналата събота Софи Маринова, показват изчисленията на „Уикенд”. Приходите от спектакъла са били около 500 бона, но като се приспаднат разходите, които възлизат на около 150 000 лева, печалбата за ромската перла се „стопява” незначително.

 

Над 10 000 души аплодираха Софи Маринова на концерта й по повод 25-годишнината й на сцената. Гласовитата певица съумя да напълни зала „Арена Армеец”, за което преди това се прокрадваха, макар и неубедителни, леки съмнения. Другите предразсъдъци бяха, че в публиката ще преобладават почитатели от ромски произход. Не бе така. Сигурно затова имаше учудени от огромния успех на Софи. Изненадани като че ли не бяха най-вече тези, които са присъствали и после описваха емоционалното преживяване. Не концерт, а запомнящ се спектакъл на високо ниво. Софи, както се видя после и от видеа от събитието, пя като звяр, както обеща при откриването на концерта.

„Не знаете за мен какъв ден е това. Просто от тук вие изглеждате страхотно! Вие сте тези, които ме правите това, което съм. Това съм го правила за вас дълги години с цялото си сърце, но защото съм го получавала и от вас – тази любов. Ще се раздам тази вечер за вас с цялото си сърце!”, обяви Софи и направи тъкмо това. Певицата смени два тоалета, а в музикално отношение направо се надмина. Тя, както и всички гост-звезди, пяха абсолютно на живо. Те също направиха силно впечатление. Най-вече Преслава, която е кума и близка приятелка на Софи. Добричлийката срази с височините, които достигаше, както и с по-различно изпяване на фрази на иначе познати хитове. С това Преслава изненада и в общата си песен със Софи „Манагава тут”, която представиха малко преди концерта. В „Арена Армеец” прозвучаха в дует песни и от репертоара на Преслава, и от този на Софи. „Преслава винаги е №1”, викна Софи след като изпълниха поредния хит. „След теб обаче”, отвърна дружката й и я прегърна и целуна. „Всички сме №1 и сме много готини и сладки”, обобщи Софи.

В още един момент ромката бе трогната до сълзи. Към края на концерта, Софи, явно под влиянието на силната емоция, сподели вълненията си, с които разчувства и феновете: „Не знаете колко се вълнувам. Може би сега аз не го усещам какво се случва. Сигурно от утре, от вдругиден вече така ще си кажа: „Боже, какво беше това, където изживях”. Давате ми дълголетие просто. Давате ми да живея, да се боря, да правя музика за вас. Не знам вече какво да кажа. Обожавам ви, обичам ви! Винаги ще правя музика за вас! Благодаря ви!”. Софи благодари и на всеки от колегите, които се изявиха с нея на сцената. Сред тях бяха още Константин, който за щастие успя да пребори проблемите с гласа си, рапърът Устата, с когото Софи също има успешни дуети, и виртуозният изпълнител на кавал Теодосий Спасов, с когото тя отдавна мечтаела да излезе на сцена.

Музикален продуцент на спектакъла бе Евгени Димитров – Маестрото, който работел повече от половин година по проекта. На сцената излязоха „Ку-ку бенд” и симфоничен оркестър, с които Софи изпълни с нов аранжимент някои на най-емблематичните си хитове. Гласовитата певица изпя и дуетите си със Слави Трифонов. Едва ли някой е очаквал, че и той ще излезе на сцената. Замести го Борис Солтарийски, който е сред вокалистите на „Ку-ку бенд”. Софи Маринова изпълни и любимата си песен от репертоара на своя идол Лили Иванова „Скитница”. Оказа се, че е получила специално разрешение за това от естрадната прима.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени