Созопол отново осъмна в три поредни дни с гръцки партита в препълнения Megami Neko СНИМКИ

04 Юли 2023, 14:02


Megami Club вдигна флаговете си още през миналата година, но тази започна още по-ударно на 29 юни изключително интересно за ценителите на нощните забавления.


Клубът, както винаги направи нови атракции за гостите на град Созопол и освен атрактивния автомобил, позициониран за феновете на автомобилите пред сградата, любимата почти пет метрова японска котка на късмета отново очарова всички летуващи.

Megami обещават интересна програма с тематични партита, между който атрактивните ретро пиксел парти всеки четвъртък и станалите вече традиционни Movie Stars с различни герои, Jungle party и eмблематичното Geisha party.


Огнени хора и кокили, както винаги съпътстваха и самото откриване.


За съжаление, клубът все пак има капацитет и не успя да побере всички желаещи, много хора нямаше как да го посетят и се връщаха разочаровани, че не са успели да влезнат на любимото място, но през следващите седмици отново ще имат тази възможност.


Мениджмънтът на Megami Neko се извинява за това неудобство и ви очаква отново, като напомня, че резервациите се запазват почти две седмици напред и за да не остават клиентите без места, е добре да са предвидливи и да запазят от по-рано.


Има и нещо ново, което миналата година Megami Neko не успя да направи за своите почитатели - една от гост звездите през месец юли ще е Азис, който размести своята програма, за да може и созополчани, а и гостите на Neko да присъстват на участието му в Созопол.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени