Спи ли Джулиана Гани със Станислав Яневски?

https://hotarena.net/lubopitno/spi-li-djuliana-gani-sas-stanislav-ianevski HotArena.net
Спи ли Джулиана Гани  със Станислав Яневски?

Станислава Яневски, станал международно популярен с участието си във филма „Хари Потър”, отрече да е имал интимна връзка със силиконката Джулиана Гани.

Екранният Виктор Крум бе нарочен от бившия мъж на плеймейтката – фитнес инструктора Илиян Найденов, който твърди, че е виждал техни пикантни чатове. Актьорът пък казва друго - с нея се познавали от години и били само приятели.

Според запознати обаче риалити звездата е била именно с Яневски в Кан на почивка, а не по работа. Говори се, че тя първа изневерила на Илиян и така започнала поредицата от скандали помежду им. Станислав се уплашил, че ще му накърнят имиджа със селските си разправии и затова се постарал да се дистанцира.

Драмата между Джулиана и бащата на сина й се развихри с пълна сила през изминалите дни. Те се заканиха да се срещнат в съда и да се разправят чрез силата на закона за детето си.

 

4 Коментара

Никой НЕ се интересува ?

преди 2 години

Па ако ще и с дядо Коледа да си ляга…

Коментирай

Съси

преди 2 години

На коврата не можем да й хванем спатиите. Ха-ха-ха Кой нормален човек ще се хване с тази парцалана разпрана?! Да ходи да си закърпи малко дупката, че започват да изпадат органите

Коментирай

е

преди 2 години

Не! Той самия си го каза. И да го е казал само за да се дистанцира в момента, пък да е истина, самото желание за дистанция и отдръпване говорят достатъчно. А и не ми се връзва той да си пада по нейния типаж, не само външен но и като емоционалност, разбирания и цели в живота. Най-много тя да го е използвала като перчене с известен приятел тип Вижте ме коя съм и какви хора познавам.

Коментирай

HahoHihi

преди 2 години

Просто са ''приятелки'' и ходят заедно по мъже в чужбина.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.