Станкулова пие шампанско за 100 лева

https://hotarena.net/az-jenata/stankulova-pie-shampansko-za-100-leva HotArena.net
Станкулова пие шампанско за 100 лева
Шампанско за сто лева пие Никол Станкулова, видя HotArena.

Очарователната синоптичка живее своята „долче вита” с бутилката.



Пенливото питие, често може да бъде видяно на масите на най-богатите хора в света. И това дори не е стандартният „модел”, а пенливо вино от типа „розе”, което допълнително оскъпява и без това луксозната напитка, пише „България днес”.



Вече дойдоха жегите и Никол не се мръщи на юнските дъждове и студове. И му отпусна края.
 

9 Коментара

dudu

преди 3 години

Много евтино. Що така ?

Коментирай

......па

преди 3 години

гОлЕма "новина"....

Коментирай

Сова

преди 3 години

Физиологично какво отделя? Перли?

Коментирай

:)))

преди 3 години

Това материалче с сЛободно съчинение по снимка.

Коментирай

Стойко

преди 3 години

Николката живее според максимите на детите си: Имаш крава, пиеш мляко!

Коментирай

Стойко

преди 3 години

Не не е свободно съчинение, а грешно избрана снимка. Като и цъкнеш профила в инстаграм и избереш следващата снимка ще видиш, че пие розов Moet. Лека проверка показва, че в интернет шишето струва 116,99 лева. Колкото половин минимална заплата или една месечна стандартна пенсия. Друг е въпросът, колко ти е възпитанието и културата да парадираш в една изгаряща се от мизерия държава с подобен лукс, но на всеки си му стои!

Коментирай

0

преди 3 години

Тъпанарка, цял живот чете времето и като хвана някакъв заблуден син на някой си да я пълни с пари си постигна мечтата на живота.Сега дай да парадираме със скъпи неща.

Коментирай

888

преди 3 години

На тях не им пука, че държавата е в мизерия, нали те са си уредили курвенските гъзове точно с тези дето я източват тази държава и едва ли не се радват, че има пред кой да парадират.Иначе уж благотворителни акции- захар и сал купуваше за бедните, а не могат да спрат да се хвалят с придобивките си на фона на бедни и болни хора.Точно в тая криза тръгнали да показват превъзходство кухи тъпи лейки.

Коментирай

а бе,

преди 3 години

Стойко аз не цъкам по инстанграмите на леките жени у държавата.Не ме интересуват стойките им и позите им.Имам си кръг от нормални приятели и раглеждам техните нормални снимки/както и те моите/.В България живеем и нормални хора,не само тези които ни пробутват слугинажни медии,а те са точно такива тази,безсмислени твари.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.