Стефан Духовников: Теодора няма рак и никога не е имала, не тълкувайте погрешно!

4628
07 Декември 2018, 14:15


Теодора Духовникова се е сблъскала със същия проблем като героинята си Виктория Дамянова в сериала „Откраднат живот“, пише „Галерия. Актрисата разказва за перипетиите си в своя профил във Фейсбук.

"Толкова много пъти съм играла хубава жена, с две гърди и токчета, че това отдавна не ми е интересно. Темата за рака на гърдата, обаче, ми е много важна и много лична. Била съм лице на тази кампания на списание, имам такъв случай в семейството, самата аз преживях наскоро този кошмар. Слава на бога с добър край. Тук е моментът може би да благодаря на професор Гаврилов и на доктор Марга Николова. За всичко!", написа звездата.

Медиите побързаха да напишат, че Теодора е преборила рака, но истината се оказа различна. Мъжът й  - бизнесменът Стефан Духовников внесе яснота по темата.

„Чета някакви небивалици, че жена ми е преборила рака. В поста си тя казва, че е преживяла кошмара на рака, а не че е имала такъв. Имаше съмнения и грешна преценка на рентгенолог. Слава Богу бучката се оказа доброкачествена, но дните преди да разберем това бяха наистина кошмарни. Така че моля не тълкувайте погрешно. Теодора няма рак и не е имала“, категоричен е съпругът на актрисата.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
иво
преди 5 месеца
0
Тази овца какво ли не направи, за да се говори за нея.... пуска двусмислени постове във фб, злоупотребява с уязвимостта на хората по деликатна и болезнена тема, после медиите и хората са й виновни, а тя бяла, невинна и добра. Че и неразбрана. Елементарна, нарцистична и претенциозна гротеска на човек, за когото се предполага, че все пак би трябвало да има някакъв духовен живот... уви. Само суета и безмерна тъпота.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 5 месеца
-2
Тая патка, само за да се пошуми малко около нея какво ли не би казала. От поста излиза точно, че рак е имала. Дебилче, квео да я правиш!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ачо
преди 5 месеца
-1
Много инфантилна женица в лице ми прилича на дебилна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гост
преди 5 месеца
0
не просто прилича, тя си е дебилна
ха-ха
преди 5 месеца
-3
Как ли се чувства съпругът и като тя постоянно се лиготи и натиска с няколко свои колеги-красавци,приятели били-хаха,освен тези красавци да са у лево?Много странна,и подозирам-неморална женица ,със семпла ,дори грозновата напоследък физиономия!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени