Стефка Берова след „инфаркта“: Ама какви са тези глупости, няма такова нещо!

01 Юли 2023, 11:14


Слуховете, че е естрадната певица и актриса Стефка Берова е получила инфаркт след концерт у нас преди дни разбуниха светските среди.

 

„Ама моля ви се, какви са тези слухове, че съм получила инфаркт в следствие на диабета който имам. Няма такова нещо. В четвъртък с мои колеги имахме концерт, който премина чудесно. Хората бяха щастливи“ каза пред „България Днес“ Стефка Берова.

 

„Вярно е, че от 15 години съм с диабет, но го контролирам с лекарства. Имам още три-четири заболявания, но не искам да говоря за тях. Темата за болестите не ми е любима. Всеки има някакъв проблем, дори на доста по-млада възраст от моята. Оказа се, че нашата държава и за мен, и за много мои колеги, ми е мащеха, а не свидна майка“, допълни певицата.

 

От години естрадната легенда живее в Рим при дъщеря си, където се грижи за единственото си внуче, което обожава. Берова е една от певиците и музикантите, която не получава пенсия от държавата, заради изгорелите документи от архива на тогавашната „Музикална дирекция“. Тя бе част от един от най-успешните дуети в историята на българската музика – Стефка Берова и Йордан Марчинков.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени