Стойка Пипирудата: Раздяла с любима жена разби сърцето на Гроши

19 Август 2023, 07:11


„Разбрах за смъртта на Гроши от един приятел. Съжалявам за случилото се. Не съм поддържала връзки с него след излизането си от къщата, все пак са минали 20 години от тогава. Но това което си спомням, е че той беше много начетен, много умен човек“, казва пред „България Днес“ пловдивчанката Стойка Стефанова, която нашумя след участието си в пилотния Big Brother преди 20 години с прозвището Пипирудата.

 

Тогава Гоши и неговия най-добър приятел в къщата в първия сезон на шоуто Найден - Нед, непрекъснато атакуваха Стойка със закачки и дори обиди.

 

Към днешна  дата тя не таи лоши чувства към бившия съквартирант. Спомня си, че в къщата Гроши повтарял много поведението и имиджа на приятелите си.

 

„Буквално ги мултиплицираше. Подвеждаше се по тяхната линия. Особено на Найден. Предполагам, че животът му е бил такъв -  на човек, който тръгва по линията на някой друг“, смята Пипирудата.

 

„Като навива лентата назад Стойка си спомня, че сърцето на Гроши било разбито от негова приятелка.

 

Той доста страдаше заради някакво момиче, което го беше изоставило. Беше му много трудно и тежко, но всичко това се прикриваше под значителни количества алкохол. Гроши прикриваше всичко което е у него, като душевност, като емоция... Притъпяваше ги с алкохол“, доверява Пипирудата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дадав
преди месец
-7
Този простак Стойка дори и в такъв момент не може да запази благоприличие и да не напада името на починалия човек на достойнство и чест. Освен , че е простак е и лоша жена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени