Стойко Сакалиев направи милиони от руснаци! Вижте с какво ги омайва

4916
19 Август 2018, 16:00


Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев може и да не стане милионер от футболната си кариера, но вече е спокоен за старините си, След като напусна терена играчът се е посветил на брокерството на недвижими имоти, узна HotArena.

Решението да загърби изцяло спорта изцяло било трудно за Сакалиев. След като прекрати кариерата си, той няколко години се опитваше са се добере до позиция в родните футболни школи. Да се преориентира от мениджър в треньор, но никой не го приемал сериозно. Уменията му били безспорни, но характерът непостоянен, което се оказало пречка.

След като не успял да стартира със собствено заведение и търговия с дрехи се насочил към продажба на недвижими имоти. Макар да не владее идеално нито руски, нито английски, футболистът успял да компенсира с чар и отдаденост пред потенциалните клиенти и им разкривал неподозираните възможности за инвестиция в България.  „Сега като брокер вади колкото в годините, когато играеше в ЦСКА, че и отгоре“, хвалят уменията му запознати в бранша.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Запознат
преди 10 месеца
0
Какви милиони, раздава брошури на летището.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Haha
преди 10 месеца
-1
Няма как да извади кой знае какви пари като брокер :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Охххх
преди 10 месеца
-1
Но вади огромен... пробвала съм и е ненадминат


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени