Стойко Сакалиев се ожени за рускиня и радостно избухна: Дъщеря ми пребори рака! (Снимки)

09 Август 2023, 11:50


Любимецът на "армейците" Стойко Сакалиев, който към днешна дата е администратор в ЦСКА, вече попада в отбора на женените мъже.

В края на юли Стойко е минал под венчило, като той и неговата любима жена Габриела са си казали официално "Да". Преди време той се раздели с първата си жена, но изглежда отново е открил любовта.

Без да вдига много шум Сакалиев и Габи са подписали на градинско парти.

Щастливите младоженци позират и с футболни тениски с номер 21 под името "Sakalievi".


Освен това Сакалиев съобщи и една повече от щастлива новина. Неговата дъщеря, която бе диагностицирана с онкологично заболяване и за която преди година събираше средства, е излекувана от коварната болест. Това съобщи самият Сакалиев в профила си.

"Чаках дълго, мълчаливо и с надежда този дългоочакван ден-денят, в който ще Ви кажа: ТЯ  Е ЗДРАВА!!! Люби се пребори и излезе победител от тази тежка битка", пише Сакалиев.

Той уточнява, че от лечението на дъщеря му са останали средства, които ще пренасочи към друга кампания на болно дете. "Аз ще ви уведомя съвсем скоро коя кауза ще подкрепим заедно, отново благодарение на всички вас", съобщава той.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
321
преди месец
0
Жена му не е рускиня, има две деца от двама различни мъже, множество корекции и много скандален живот. Как успя да оплете Сакалиев в своята паяжина, не се знае. Но той ще страда много от нея!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
-2
И той не блести с ум.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени