Сузанита и Марк се потят за второ бебе

16 Септември 2023, 09:04


Предизвикателната щерка на Орхан Мурад Сузанита шокира феновете си с ново признание. След като почитател попита певицата дали обмисля нова рожба, Сузито отговори категорично: "Искаме и двамата!! Но има време за всичко. На този етап сме фокусирани за създаването на една прекрасна среда първо за Матиас".

Сузи иска да ражда пак
Сузи иска да ражда пак

Редицата перипетии в личния живот на блондинката не я сломиха, дори обратното. Раздялата с бащата на детето и после събирането и какво ли още не, бе внимателно проследено от публичното око и слушателите започнаха да си задават въпроси точно какво се случва в семейството на Сузанита. Сега двамата със съпруга й Марк трябва окончателно да изчистят отношенията си.

Бащата няма къде да ходи
Бащата няма къде да ходи

 

"И тогава вече второ и трето", успокои нетърпеливите любопитковци Сузи.

Бебенцето й Матиас е добре отглеждано от младата мама въпреки всичко, което Мати й струва. "Мога да кажа, че минах през доста стресиращ за мен период... или така наречената "следродилна депресия".

Само 2 месеца след раждането обаче изпълнителката се възстановява и стъпва на краката си. Чаровната двойка не се страхува от хорското мнение и е готова да донесе още мъници на белия свят, а пловдивчанката държи изкъсо конците, когато става дума за възпитание.

Второ и трето ще има скоро
Второ и трето ще има скоро

"Ще научим сина ни да е добър, защото най-малкото ние сме му пример! Ще обича природата и ще помага на животните", обеща Сузанита.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 седмици
0
Бърза да се защото на защото на 30/35 вече трябва да е баба на 2/3 внучета.От този етнос са така-паразити.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lina
преди 2 седмици
0
Най-малкото те му били пример…,о, боже простотия до шия
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени