Светла Иванова води 20 жени в джунглата

22 Август 2023, 13:00


Мисис Баба ми написа текста на новата песен, каза звездата

Светла Иванова води 20 жени в джунглата на остров Бали да медитират, играят йога и снимат клипа на новата й песен, пише Телеграф.

Това нещо трябва да се случи от 1 до 12 октомври, като Светла прави намаление от 900 лв. на всяка от цената на екскурзията.

„Роди се идеята за йога ваканции. За ноември групата е пълна. И така се случи, че записвам нова песен, отдавна не съм пускала, може би има над 10 години. Тя е почти готова, денс е, нарича се „Среща“. Много закачлива е. Текстът е за това как една жена се подготвя, как се облича, тази цялата постановка за среща, независимо дали е с мъж или с приятелки“.

Песентка разказвала и за това как двама на среща съзират знак от съдбата. Идеята дошла при посещение с група на Бали, когато момчето изненадващо паднало на колене пред момиче и я помолило да му стане жена. Това произлязло на фона на живописните водопади Секумпул.

„В Бали отиват хора от цял свят за незабравими мигове и спомени, и да предложат брак“, обяснява певицата. Дони Василева, позната у нас като Мисис Баба, е автор на текста на песента, по чийто клип ще се снимат дамите.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъно
преди месец
0
Доста откачалки са се навъдили. Кой ще я случа тази отживелица, кой я помни?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени