Светлана Гущерова се развежда: Християн е ужасен човек и баща, има проблеми с алкохола!

https://hotarena.net/az-jenata/svetlana-gushterova-se-razvejda-hristiian-e-ujasen-chovek-i-bashta-ima-problemi-s-alkohola HotArena.net
Светлана Гущерова се развежда: Християн е ужасен човек и баща, има проблеми с алкохола!

Светлана Гущерова се развежда с \"мъжа на мечтите\" си, пише сензационно nie-jenite.bg.

Не всеки ден се случва Фейсбук да заври, че и да кипне. Е, днес е един от тези дни, а причината - шокиращата новина за развода на Светлана Гущерова. При това съобщена лично от нея.

Носещата се на крилете на любовта и щастието бивша плеймейтка остави маса народ с отворена уста, обявявайки, че с Християн Гущеров са в процес на развод. Ей на това му се вика \"Найс, А?!\"...Всичко за скандала четете ТУК.

7 Коментара

1

преди 3 години

И за какъв чеп отиде при него заради парите? Толкова сте т*пи всички ейтакива като си търсите мъже с пари и си мислите че сте в рая, ама не сте и така става после айде развод. Уж много се обича, оп бременна и после айде сега бащата ще дава пари за детето. Всички плеймейтки сте такива, търсите хората с милионите, защо не потърсите някой който изкарва 200-300 лв на месец да ва видя какво ще правите тогава.

Коментирай

9

преди 3 години

Защото си мислят, че като има пари това решава всички проблеми.Да решава материалните проблеми, но не решава несходство в характерите, неразбирателство, липса на любов и общи интереси и т.н.В повечето случаи го разбират прекалено късно, но такива общо взето никога не се променят, а тръгват да търсят другия банкомат.Евтини и прости жени.

Коментирай

Бебо

преди 3 години

Големи сте фантазьори! Хората си живеят живота, чакат второ дете, а вие им скалъпихте театро!

Коментирай

Ради

преди 3 години

Или е партенка /хакнат сайт/или Светлето се чуди как да привлече вниманието. Не вярвам да си ритне банкомат.

Коментирай

mqu

преди 3 години

Някой е хакнал профила на проститутката. Тя е за пред хората, а голямата любов на Хррриси е Азис.

Коментирай

mqu

преди 3 години

И ти имаш 2 деца от проституираща танцьорка на пилон. Голяма мода е явно милионери да имат деца от проститутки- Алекс, Светлето, Зейнеб и т.н.

Коментирай

глупости бе хора

преди 3 години

Вчера тя писа, че профила и е хакнат, писали са глупости от нейно име и са пращали обиди на приятелите и там. Но вече си го е върнала с помощта на комп. специалист. Така че, колкото и да ни се иска сеир - точно сега няма такъв. А и този пост е така написан, че си личи, че не е нейн, а някой се присмива и му се иска точно това да стане и хората да реагират точно както коментирате тук.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.